Login/Registracija

„Ni sam ne znam šta se više izdešavalo“ Željko Trbojević otkrio tajnu nastupa kojim je mentora bacio u trans (VIDEO)

Svojim izuzetno energičnim nastupom kandidat za „Zvezde Granda“ Željko Trbojević napravio je pravi šou na sceni i sa razlogom podigao energiju u studiju, za šta je dobio maksimalni broj poena. Gotovo da je nastala takozvana šutka u studiju, a njegovog mentora Aleksandra Milića Milija dotakle su pesme, i đuskao je i grlio se sa Marijom Šerifović, da bi na kraju uspeli i da padnu ispod stola u naboju emocija.

-Baš sam čestitao i paru Nejri i Ekiju, i u tom momentu vidim… sad ne znam da li je bio Mili na Mariji ili Marija na Miliju, ne znam ni sam šta se više izdešavalo. Baš mi je bilo vau sve od početka do kraja – rekao je kroz osmeh Željko i otrkio tajnu svojih uspešnih nastupa.

-Meni je više engleski i američki stil blizak, danas sam u fazonu Kurta Kobejna, i takve luđačke pesme i biram, u kojima ima energije i svega. Drago mi je što sam dobio sve glasove, a posebno od Đorđa Davida. Čovek kada mi da glas, znam da sam pogodio Čorbu. Jer Riblja čorba je moj idol sa Balkana, a Kurt Kobejn tamo – istakao je Željko čije mu mišljenje osim mentorovog posebno znači.

Ovoga puta Željko je izmenio lični opis i učinio transformaciju na sceni da ga neki nisu ni prepoznali, a za Grand je otkrio i kako je došlo do toga da nastupa sa perikom.

-Radilo se o šali kada sam „bacao glavu“ u bekstejdžu gde je bila i moja supruga, a Voja Nedeljković mi je rekao da imam s čim možda bi i vijorilo. To mi je dalo inspiraciju, pozdravljam i Voju i moju suprugu za ovo. Malo smo se i nasmejali, ali mislim da je to šoubiznis. Treba da pokažemo da smo kreativni i da nasmejemo ljude – rekao je Željko.

Pre nekoliko meseci o Željku koji živi u Engleskoj pisali su tamoišnji mediji, među kojima i britanski javni servis, a takmičar je sada opisao i kako je dožćiveo poziv BBC-a.

-Prvo su lokalne novine čule da se takmičim. Bila je jedna Nemica koja se takmičila u Nemačkoj u nekom talent -šouu, a onda su shvatili da sam tu i ja. Pošto imam auto servis i nisu imali moj broj, prilazi mi čovek koji radi na receprciji i kaže mi: „BBC na telefonu“. Mislio sam da me bruka i zafrakava. Još su tražili Zeldžka, jer nemaju ni „ž“ ni „lj“. I dalje sam mislio da me neko od drugara „tripa“. Međutim stvarno su me uključili u njihov šou posle dva sata – rekao je kandidat ne skirvajući da je bio vidno uzbuđen zbog svega toga.

Takmičar je otkrio i da li planira da nastavi karijeru u auto industriji ili na muzičkoj sceni.

-Obožavao bih da krenem u muzičkom pravcu, videćemo šta će biti dalje. I da ispadnem u sledećem krugu, možda će neko da me zapazi i da kaže „vidi ovog luđaka“. A možda traže nekog frontmena, bubnjara ili gitaristu. Da kažem da sam muzikalan. Imam svoj bend u engleskoj koji peva isključivo englesku muziku, ali ovde sam puno toga naučio ne samo od mentora nego i od žirija. Volim kada mi kažu gde sam pogrešio. Jer ako jesi 6, i onda dođe jedanput 2 ti ne znaš šta si pogrešio. Ali ovo su ljudi koji su svi fenomenalni – sumirao je utiske Trbojević.

Šta je sve ispričao Željko Trbojević za Grand pogledajte u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić