Život mu se promenio iz korena: Željko Trbojević otkrio šta svetski mediji pišu o „Zvezdama Granda“ i Miliju (VIDEO)

0A0A7332 1

Talentovani roker koji je na takmičenje u „Zvezdama Granda“ došao čak iz Engleske, Željko Trbojević već sada važi za jednog od favorita, ali istovremeno dokazuje da se i najboljima ponekad dešavaju pehovi.

Na početku razgovora za Grand portal, kandidat je otkrio šta ga je ovog puta omelo da na sceni da svoj maksimum.

-Došao sam jutarnjim letom, bio je to naporan dan. Nisam mogao da spavam pod naletom adrenalina. Vidi se i po meni da sam umoran. Sve u svemu, moram da kažem da sam zadovoljan. Tri glasa su OK. Od prvog kruga tvrdim da mi je najbitnije bilo samo da ne čujem onaj panik taster – objansio je Trbojević.

0A0A7338

Zanimljivo je da je Željkovo učešće u takmičenju propraćeno i u engleskim medijima, a takmičar nam je objasnio kako je do toga došlo.

Ljudi su šerovali moje nastupe, puno pratioca sam dobio na Instagram profilu. Oni su me kontaktirali sa nepoznatog broja. Pomislio sam da je u pitanju neki marketing, a onda su mi poslali glasovnu poruku u kojoj su mi objasnilo da su u pitanju mediji. Prvo su me pozvale lokalne novine. Želeli su da uradimo intervju, a ja sam pristao – započeo je Željko za Grand, pa dodao:

Nakon dva dana su pustili vest i zvali su me. Mislio sam da se neko šali sa mnom, a oni su me priključili na radio stanicu. Sve to im je bilo jako interesantno. Pisali su i o mom mentoru Miliju koga su poredili sa Sajmonom Kauelom u Engleskoj. Kada sam to poslao Miliju bio je veoma zadovoljan.

ALEKSANDAR MILIC MILI ZG SNIMANJE 28032023 FOTO MUNJA 14 ok

Pred kraj razgovora za Grand portal Željo nam je otkro šta se sve u njegovom životu promenilo od kada se pojavio u prestižnom muzičkom takmičenjuu „Zvezde Granda“, a ceo intervju možete poslušati u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković/I.G.