Nenad Osmanović u suzama: Pevač se slomio kada je video snimke sa audicije za „Zvezde Granda“ (FOTO)

Nenad Osmanovic

Prošlogodišnji učesnik takmičenja „Zvezde Granda“ Nenad Osmanović osvojio je publiku već prvim pojavljivanjem u ovom šouu. On je sa mentorkom Viki Miljković stigao do finala, a nakon toga samo niže uspehe na polovnom planu.

Ove godine je sa kolegom Aleksandrom Simićem učestvovao u takmičenju „Pesma za Evroviziju“, a nastupali su kao sastav „Grand Duo“ sa pesmom „Viva La Vida“.

Nenad je počeo da se bavi muzikom još u detinjstvu, pa je tako učestvovao u emisiji „Neki novi klinci“, a dva puta je se pojavio i na audiciju za „Zvezde Granda“.

Na prvoj audiciji Nenad je pevao pesmu Saše Matića „Noći u Sibiru“, a već tada je Saša Popović prepoznao njegov muzički potencijal.

nenad osmanovic audicija

-Ti si još uvek u takmičenju „Neki novi klinci“? Bravo majstore, dobar si, odličan – rekao je Saša tada.

Posle toga, Nenad je ponovo došao na audiciju, tada je sve oduševio izvođenjem pesme „Nisam te ponizio“ Šerifa Konjevića.

nenad osmanovic zg audicija

Snimak sa audicije, Nenadu je prikazan u emisiji „Grand Parada“, a mladi pevač je emotivno reagovao, sve vreme dok je gledao bio je na ivici suza, čak je u jednom momentu i zaplakao.

-Tada je bila audicija u Nišu, tata me ne nagovorio da odem i da pevam, pa šta bude. U Klnicima sam stigao do finala isto. Promenio sam i frizuru, ali sam iznenađem i drago mi je što sam video ove snimke – rekao je Nenad posle videa.

Podsetimo, Nenad i Aleksandar su nedavno otkrili da spremaju nova iznenađenja za publiku i da će njihova grupa „Duo Grand“ uskoro dobiti novog člana.

-Imali smo zajedničke nastupe. Trenutno radimo na novom projektu, ali ne bismo to otkrivali dok sve ne završimo. Ali da otkrijemo jedan detalj. Neće to više biti „Duo Grand“, biće „Trio Grand“ – rekli su oni.

Foto: Z.K.Munja/yutube,
Autor: A.Milinković