Login/Registracija

Kenan Dervišević briljirao u Bosančevom timu, a sada želi pobedu drugom članu žirija: „Zalužuje to“

KENAN DERVISEVIC ZG FOTO MUNJA 29

Nakon neverovatnog uspeha u „Zvezdama Granda“ i visokog četvrtog mesta u spektakularnom finalu Kenan Dervišević nedavno je iznenadio publiku sa čak dve objavljene numere. Međutim, talentovani momak se tu ne zaustavlja već je najavio još jedan projekat koji će uskoro ugledati svetlost dana.

-Nakon dve pesme posle finala koje sam objavio sada je vreme za novu numeru. Ipak neću još uvek previše da otkrivam, ali ću da priznam da čarobni prsti na harmonici neće biti izostavljeni- rekao je za Grand, a sudeći po svemu Bosanac je uključen u pripreme novog singla.

0A0A1891

S obzirom da je tokom deset meseci borbe na Grandovoj sceni stekao status jednog od najboljih narodnih vokala za Grand je otkrio da li u aktuelnoj sezoni vidi svog naslednika.

-Iskreno nisam pomno pratio ovu sezonu ali iskren da budem nijedan pevač mi nije nešto specijalno zapao za oko. Trenutno, u ovoj sezoni ne vidim svog naslednika, ali siguran sam da će se pojaviti u nekoj od narednih- priznao je Dervišević i otkrio kom mentoru ove sezone želi trijumf.

-Definitivno Đorđu Davidu, zaista mislim da je to zaslužio. On se stvarno svim srcem bori za svoje kandidate i daje sve od sebe da oni budu što bolji.

54aa220bd0e65be95a54ab9d46a0aeb4ac1139f7

Takmičenje „Zvezde Granda“ iznderilo je sjajne vokale, ali i brojna prijateljstva koja su krunisana duetima koji su danas veliki hitovi, a o tome sanja i Kenan.

-Iskren da budem ne družim se sa svim kolegama iz takmičenja, ali ima njih par sa kojima se čujem i viđam. Ne smatram to lošim, ipak svi imamo puno obaveza. A što se tiče dueta voleo bih da snimim pesmu sa Nadicom Ademov- otkrio je Dervišević.

Da Derviševiću u poslu cvetaju ruže jasno je svima, ali ono što mnoge zanima je šta se dešava na ljubavnom planu.

-S obzirom da je proleće ljubav je procvetala (smeh)- našalio se pevač.

KENAN DERVISEVIC ZG FOTO MUNJA 99

Podsetimo, Kenan je u srećnoj je i dugogodišnjoj vezi sa Dženitom Imanović koja je po zanimanju diplomirani ekonomista. Ova lepotica godinama mu pruža podršku i svuda idu zajedno, a nedavno je istakao da ima i previše sreće u životu, kao i da nikad ne bi bio u vezi sa pevačicom. 

– Vazda me je pratila neka luda sreća u životu. Uvek su se pitali kako meni dođu razne, lepe stvari u životu, tako da mogu da kažem da imam sreće! Ne bih nikad bio sa koleginicom, ne bih voleo da moja devojka proživljavao isto što i ja. Dovoljno mi je što ja moram da živim i radim noću – priznao je pevač.

371b10bb2a28f605f4fd798ab91786f2e4213c85
Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović