Isak Šabanović iznenada otvorio dušu i otpevao vanvremensku baladu: „Ovo tera suze na oči“ (VIDEO)

38d932049b1e4a9bbc725b88637d061dd13fd2b4

Isak Šabanović je jedan od takmičara „Zvezda Granda“ koji je ostavio značajan trag u takmičenju. On je nakon finala redovno nastupa, a do danas ne odstupa od svog stila ostajući veran čvrstom zvuku. Pevač je nedavno sve iznenadio snimkom na kojem peva popularnu baladu Kemala Montena i Crvene jabuke „Nekako s proljeća„.

Veliki hit u Isakovoj verziji zvuči sasvim drugačije, zbog čega su mu pisali mnogi fanovi na društvenim mrežama.

„Satkan od emocija“, “Ovo tera suze na oči”, “Isak je čudo”, “Koju ti dušu imaš”, pisali su mu između ostalog na Instagramu.

Isak je nedavno u razgovoru za Grand otrkio da je romantičan i pažljiv kada je zaljubljen.

Smatram da sam romantičan, uvek nešto izmislim – priznao je Isak i potom otkrio kako je jednom prilikom priredio jedno romantično iznenađenje. A s obzirom da svoj privatni život vešto krije od javnosti, i ovogaputa je otkrio romantični gest, ali koji nije bio u vezi saemotivnim odnosom između muškarca i žene.

isak sabanovic 82

Jednom sam išao na neku čestitku, ali to nije bilo vezano za devojku. Hteo sam da kupim tortu. Pomislio sam zašto da je kupujem kada mogu sam da je napravim. Verovali ili ne, napravio sam tortu i bila je odlična. Oni su se kleli da sam je kupio, ali srećom sam sačuvao svaki snimak dok sam je pravio – ispričao je nedavno Isak.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić