Aleksandar Simić i Nenad Osmanović iznenadili sve otkrivši šta će biti sa „Duom Grand“ (VIDEO)

duo grand 14

Mesec dana nakon sjajnog nastupa na Pesmi za Evroviziju „Duo Grand“, koji čine Aleksandar Simić i Nenad Osmanović sumirali su utiske o sovm učešću na ovom takmičenju i otkrili nove planove. Aleksandar i Nenad su zadovojni nastupom, a ono što je miljenje i njih i publike jeste da su imali autentičan nastup, originalnu pesmu sa kojom su zasluženo osovojili simpatije i u polufinalu i u finalu.

Nenad je priznao da mu nije bilo lako.

-Bilo je baš napeto, ali uspeli smo – rekao je Nenad, dok je Aleksandar dodao da mu je najnapetiji trenutak bio kada su im poslednjim saopštili da su se plasirali u finale.

Duo Grand

Uprkos pojedinim mišljenjima da Nenad i Aleksandar deluju nespojivo, s obzirom da je reč o jednom „klasičnom“ narodnjaku i jednom operskom pevaču, njih dvojica su u ovih mesec dana nastupali nekoliko puta zajedno, a sada je Aleksandar Simić otrkio i deo planova za nastavak karijere, što će obradovati mnoge:

-Imali smo zajedničke nastupe. Trenutno radimo na novom projektu, ali ne bismo to otkrivali dok sve ne završimo. Ali da otkrijemo jedan detalj. Neće to više biti „Duo Grand“, biće „Trio Grand“ – rekao je Aleksandar.

O čemu su još govorili Aleksandar Simić i Nenad Osmanović pogledajte u emisiji Grand parada u videu:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić