Belma napravila opštu pometnju na društvenim mrežama: Pokazala kako kida narodnjake: „Ti možeš sve“ (VIDEO)

BELMA HUSEINEFENDIC I ALEKSANDAR JOSIFOVSKI ZGS SNIMANJE 25012023 FOTO MUNJA 76 ok

Kada se takmičila u „Zvezdama Granda“, Belma Huseinefendić osvojila je publiku moćnim vokalom i neverovatnom osećaju za scenu koji je doveo u samu završnicu takmičenja.

Iako nije odnela titulu, „Zvezde Granda“ su joj donele popularnosti i vetar u leđa da nastavi da se bavi pevanjem, a pored toga posvećena je i studiranju i služi kao primer drugim devojkama da trudom sve može da se postigne.

Nakon što je objavila dve svoje pesme koju su žanrovski potpuno drugačije, i dueta sa kolegom Aleksandrom Josifovskim, odlučila je da obraduje publiku obradama poznatih hitova koji su se odmah zavrteli na društvenim mrežama.

d62dd84490a6802814cc84258410a3a3a0d2de8d

Naime, Belma je prepevala numeru „Moje srce ostariti ne sme“ od Stoje i „Pitaju me u mom kraju“ od Dragane Mirković i napravila opštu pometnju na društvenim mrežama.

Pokazala je kako može da zadovolji ukuse različite publike u zavisnosti od njihovih muzičkih preferencija, i kako odlično pliva u narodnjacima ali i u modernim pop, i rok pesmama.

„Bravo Belma“, „Svaka čast“, „Koliko je ovo moćno“, samo su neki od komentara ispod ovih obrada, a koje je još pesme prepevala pogledajte na njenom Instagram profilu.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić