Login/Registracija

Tamara Milutinović otkrila sve detalje venčanja sa fudbalerom: „Čuli smo za ta neka pravila, nećemo da čekamo“ (VIDEO)

d46541112dfe2195006870de191af1e1d8d67157

Nekadašnju učesnicu muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Tamaru Milutinović pre dva meseca verio je dugogodišnji dečko Darko Jevtić, a sad je pevačica otkrila da konačno spremaju venčanje koje će biti samo u krugu porodice.

Tamara je za Grand otkrila sve detalje venčanja i svadbe, a osvrnula se na veridbu koja je za nju bila veliko iznenađenje, a ujedno i najemotivnija noć u životu.

-Boga mi za mene je to bilo veliko iznenađenje, iako sam negde u dubini duše pretpostavila da će se to desiti. Darko je negde od samog starta moj izabranik u glavi, ali nisam očekivala tog momenta zaista. Bila sam pozitivno iznenađenja i mislim da sam zaprošena na način na koji bi svaka devojka to želela – kaže pevačica i dodaje da je Darko njena ljubav za ceo život:

-Ja se iskreno nadam da jeste, to sad u današnje vreme i ne može da se garantuje, ali da smo se našli, našli smo se. Da će nekada doći do kraha, ja iskreno ne verujem, a ne veruje ni on jer ne bi se ni uzimali da mislimo tako. Želimo veliku porodicu i mislim da ćemo zajedno prevazići svaki težak korak.

Tamara Milutinovic

Tamara je ekskluzivno za naš portal priznala da je zakazala venčanje. Kako nam je objasnila, ona će se za manje od mesec dana venčati u opštini, a dok će velika svadba biti organizovana naredne godine.

-Mi smo se odlučitli da ćemo napraviti jedno malo venčanje za naše odabrane prijatelje i rodbinu koje će biti onako u uskom krugu, to će biti uskoro i to je samo opštinsko venčanje. Sledeće godine nas očekuje jedna velika svadba za sve naše prijatelje, saradnike, porodicu i familiju. Prosto, odlučili smo da ne čekamo, čuli smo i neka ta pravila da kada se veri ne sme da se čeka više od godinu dana, a nama je svadba pala za malo više od godinu dana, pa će tako biti prvo opštinsko venčanje za našu porodicu, a onda velika svadba – kaže Tamara za Grand.

TAMARA MILUTINOVIC NNK SNIMANJE 09112022 FOTO MUNJA 54 ok

Pevačica je otkrila i kako funkcioniše veza na daljinu, budući da njen budući suprug živi i radi u Rusiji, a sve detalje pogledajte u intervjuu ispod.

Pročitajte i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković