Nenad Osamović „nasuvo“ pokidao hit Šerifa Konjevića (VIDEO)

nenad osmanovic

Talentovani mladi pevač Nenad Osmanović još jednom je pokazao svoje muzičko umeće, pa na Instagramu okačio video na kome izvodi hit Šerifa Konjevića i Jane „Ja sa tobom želim sve“ i to „nasuvo“.

Ovo izvođenje oduševilo je njegove pratioce, pa verujemo da je ovo tek početak muzičkih videa i izvođenja starih narodnjačkih hitova.

Nenad je još tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“ pokazao je zavidno umeće i talenat, a poznato je da preferira narodnu muziku.

Podsetimo, Nenad se nedavno zajedno sa svojim kolegom Aleksandrom Simićem predstavio na izboru Pesma za Evroviziju sa pesmom „Viva la Vida“ koju su dobili na poklon od kreativnog direktora Grand produkcije Saše Popovića.

Nenad i Aleksandra nastupali su kao “Grand duo” i uspli da se plasiraju u finale ovog prestižnog takmičenja.

Iako nisu ostvarili zavidan plasman, u intervjuu za Grand momci su istakli da su počastvovan što su dobili priliku da se pojave na ovako prestižnom muzičkom takmičenju, a otkrio je i šta će se desiti sa grupom koju je Popović oformio.

Mi smo prezadovoljni našim nastupom i u polufinalu i u finalu. Iako nismo pobedili, mi smo za nas i za celu našu ekipu pobednici, prvenstveno jer smo ušli u finale takvog takmičenja- rekli su momci, pa otkrili dalju sudbinu grupe:

-Naravno da nastavljamo da radimo zajedno, možda dodamo još jednog člana (smeh). Nikad se ne zna, ali ne bih sad o tome. Plan je da Nenad i ja uradimo još jednu kvalitetnu i komercijalnu pesmu koja će se dopasti svim uzrastima. Nama stajanja, samo pun gas.

Foto: Luka Cvetković/Instagram/Printscreen,
Autor: I.G.