Jelena Gerbec sašila pop pesmu! Žika ostao bez reči, Milan Đurđević joj ponudio saradnju: „Znao sam da pržiš dvojkače, ti si pevačina“ (VIDEO)

IMG 7622

Mlada pevačica Jelena Gerbec proslavisla se pre nekoliko godina učešćem u emisiji „Zvezde Granda“. Ona od tada samo niže uspehe na poslovnom planu, a važi za jednu od najtraženijih izvođača kada su u pitanju privatna veselja i slavlja.

Jelena je prošle nedelje gostovala u emisiji „Nikad nije kasno“, a tom prilikom je otpevala duet sa veteranom Edvinom Husarićem, ali i jednu solo pesmu, posle koje je dobila ponudu koja se ne odbija.

DSC06351

Voditelj Žika Jakšić je priznao da mu je drago što je Jelena izrasla u jednu ozbiljnu pevačicu koja može da peva sve muzičke žanrove. Takođe je publici otkrio da uvek kada pravi neko privatno veselje pozove nju da nastupa.

-Jelenče, prosto si se izgradila u ozbiljnu pevačinu, da ne kažem pevačicu. Prava pevačina onkao i evo moram da kažem Jelena je skoro pevala na mom rođendanu i to je bilo onako žestoko. Moram takođe da kažem svi dobro znaju da ti pevaš narodu muziku i pržiš dvojkače, nema dalje. Ali sada će biti jedna druga pokazna vežba za tebe, ja znam da ti možeš sve da pevaš – rekao je Žika.

Da je voditelj bio u pravu kada je izgovorio sve ove reči za nju, Jelena je dokazala izvođenjem pesme „Negativ“ koja je oduševila publiku. A ovo njeno pevanje je još jedan dokaz da pravi pevač može podjednako dobro da peva sve muzičke žanrove.

IMG 7777

Jelena je svojim pevanjem ostavila bez teksta i frontmena grupe „Neverne bebe“ Milana Đurđevića koji se ponudio da joj napiše jednu pesmu u pop fazonu.

-Imaš sve potencijale da možeš da pevaš muziku koju poželiš. Razikla je samo u komercijalnosti koju smo mi veštački napravili na estradi. Svakako dođi jednog dana, zakucaj na vrata, javi se da sednemo za klavir i da ti napišem jednu pesmu koja je potpuno drugačija i da otvoriš tu novu planetu – rekao je Milan.

U nastavku teksta pogledajte kako Jelena peva zabavnjake:

Pročitajte i:

Foto: Z.K.Munja/Filip,
Autor: A.Milinković