Login/Registracija

Džejla Ramović otkrila koji momenat je najteži u njenoj karijeri: „Bilo mi je čudno što ne zarađujem“ (VIDEO)

Pobednica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Džejla Ramović uspešno korača muzičkim putem i strpljivo gradi svoju karijeru.

Osim što se bavi pevanjem, ona je odlučila da se posveti i školovanju pa je tako pre dve godine upisala fakultet u Braseloni.

Gostujući u jednoj emisiji, Džejla se prisetila prelomnog momenta koji se tada dogodio, pa je otkrila kada je odlučila da se posveti obrazovanju.

Kako je rekla, period pandemije je kao i svima i njoj promenio život, a tada se i zabrinula za svoju karijeru.

-Dolazi period da ja godinu i po dana ne radim ništa, tada već imam 19. godina i meni je čudno što ja ne zarađujem. Morala sam nešto da uradim i onda sam razmišljala šta je opcija da ja radim ako me u životu snađe nešto kao što je bila Korona – rekla je pevačica.

Džejla otvoreno priznaje da joj nije bilo dovoljno samo pevanje kao životni poziv i onda je uložila u obrazovanje da bi u životu imala više različitih mogućnosti ako se ponovo desi situacija poput pandemije.

-Shvatila sam da moram da se obrazujem da bih bilo šta radila. Naravno, čovek ima neke razne veštine i možemo se mi snaći na razne načine. Ljudi smo, pametni smo i možemo da se snađemo, ali ja sam želela da nikada u životu ne ostanem na opciji jedan. Htela sam da imam drugu i treću opciju i da mogu da biram- zaključila je ona.

U videu pogledajte šta je Džejla rekla nedavno za Grand.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković