Šta voze članovi žirija „Zvezda Granda“? Nećete verovati koji model svi preferiraju (FOTO)

ZIRI ZG SNIMANJE 28022023 FOTO MUNJA 10 ok 3

Poznato je da estrada voli besne mašine, a malo ko zna da članovi žirija „Zvezda Granda“ većinom voze džipove. S obzirom da ih ekipa Grandove redakcije svakodnevno dočekuje ispred studija u Košutnjaku rešili smo da vam otkrijemo koje automobile voze pojedini pevači.

Svetlanu Cecu Ražnatović uvek dovozi vozač, a kad u Košutnjak uleti beli BMW odmah znamo ko nam stiže. Njegova cifra ide i do nekoliko desetina hiljada evra, a verujemo da je Cecina mašina jedna od skupljih.

ceca auto

Da Viki Miljković i Ceca imaju slučan ukus može se zaključiti i po izboru automobila. I Violetina mašina, u kojoj je uglavnom dovozi suprug Taške je takođe džip bele boje, doduše marke Porše.

20230328 131957

I Marija Šerifović je ljubitelj velikih i skupocenih automobila, mada je retko možemo videti za volanom. Za razliku od Violete i Cece pevačicina mašina je crna boje, ali košta papreno. U pitanju je isti model kao Svetlanin, BMW X6.

20230328 175546

Za razliku od njegovih koleginica, Đorđe David odabrao je limuzinu marke Insignia u kojoj se na svako snimanje „Zvezda Granda“ dovozi sam. Čini se da Đole uživa u vožnji te svaki put kada se pojavi ispred Grandovog studija iz njegovih kola čujemo glasnu muziku.

djordje 1

Verovatno da ste pomislili da i voditeljku Sanju Kužet uvek dovoze, ali tu ste se prevarili! Voditeljka se uvek pojavljuje sama u svom automobilu marke Pežo. Čini se da je svim damama uz „Zvezda Granda“ zajedničko da vole džipove.

Mada parkiranje joj nije omiljena stvar te se uglavnom pojavi neki džentlmen koji rado lepoj voditeljki preparkira kola.

20230328 130838

Kao pravu damu Anu Bekutu uvek dovoze na snimanje „Zvezda Granda“ te se veoma često pojavljivala u nekoliko različitih automobila.

ipiccy image 15 2

Ni Aleksandru Miliću Miliju se ne mili da gubi vreme na traženje parking mesta te ga veoma često dovezu u luksuznoj mašini marke Mercedes.

mili kola

Jedan od retkih koji apsolutno ne mari što ne šoferira skupocenim automobilom je Dragan Stojković Bosanac zbog čega je mnoge oduševio.

boske 1 768x436 1

BONUS VIDEO

Foto: F. Pavlović/ J.J/ Z. K. Munja,
Autor: J. Jović