Login/Registracija

„NEMAM SRCA DA TE ODBIJEM“ Devojčica potpuno OČARALA Anu Bekutu

IMG 9844

Sara Milivojević iz Brčkog je sa samo šesneast godina skupila hrabrosti da zapeva pred milionskim auditorijumom u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“. Svojom lepotom i harizmom je očarala sve u studiju čim je izašla na scenu.

Ona je za svoj prvi nastup u izabrala dve zahtevne pop numere „Dodiri od stakla“ i „Okeani“ koje je maestralno izvela sa tako malo godina.

Kako su pesme odmicala, tako su pristizale pozitivne reakcije žirija, pa je mlada takmičarka svoj nastup završila sa velikih pet glasova žirija i time stekla pravo da bira svog mentora.

Njena prva želja je bila Marija Šerifović, ali se ta želja ovog puta nije ostvarila uprkos brojnim nagovorima kolega da Šerifovićeva prihvati Saru u svoj tim.

IMG 9853

-Ja ne mislim, već znam da ovde postoji mentor koji žarko želi da radi sa ovom devojčicom. Neću reći ko je, samo da znaš da postoji. Ja se nadam da će taj mentor biti sledeći kojeg ćes izabrati. Dala sam peti glas devojci da bi upšte ostala u takmićenje – rekla je Marija, a kandidatkinja je kao drugu opciju izabrala Anu Bekutu koja ju je sa osmehom prihvatila:

-Nemam srca da te odbijem! Hvala ti Marija što si je odbila, pa je sada kod mene – zaključila je Bekuta.

Foto: Z.K.Munja/Elena,
Autor: A. Milinković