OVO JE BAŠ NEPRIJATNO: Niko ga od mentora nije želeo, a onda se desio OBRT

IMG 9522

Melis Jusić (22) iz Ljuljanje samouvereno je izašao na scenu, želeći samo da svetu pokaže svoj talenat, a nije ni slutio da će u „Zvezdama Granda“ da doživi nesvakidašnju sitaciju.

Naime, ovaj takmičar predstavio se pesmama „Da je srce dijamant“ Muharema Serbezovskog i „Slaži da voliš me“ Šabana Šaulića, a skoro do poslednjeg takta druge numere nije imao nijedan glas.

U poslednjem trenutku žiri je glasao sa pet „da“, dok je Aleksandar Milić Mili bio za panik.

IMG 9575 2

Kako je dobio pet glasova Melis je imao priliku da bira svog mentora, a onda je usledila zaista nesvakidašnja situacija u takmičenju.

-S velikim poštovanjem, ali ja biram Mariju Šerifović rekao je Melis, ali se ona ipak isključila i odbila mentorstvo, nakon čega je odabrao Cecu Ražnatović. Ipak, ni tu nije imao sreće.

-Ja sam bila samo podrška – rekla je ona, a isto mišljenje imala je i Viki Miljković, nakon što je Melis odabrao.

Takmičar se nakon toga opredelio za Milija, ali na žalost, on mu nije dao glas, već panik, pa i nije mogao da ga uzme.

-Uh, što je ovo nezgodno – konstatovala je Sanja Kužet, a Saša Popović objasnio da ukoliko ga niko od žirija neće, lično će dodeliti mentorstvo nekom od njih koji su glasali.

IMG 9531

Kako nije imao izbora,Melis je na kraju birao između Ane Bekute i Snežane Đurišić, a Marija mu je poručila da se prekrsti i odabere mentora, pa je po malo i razočarano i zbunjeno izabrao Snešku.

-Dobro došao – poručila mu je Snežana, a Marija slavila što je konačno došao trenutak da članovi žirija imaju mogućnost da takmičaru kažu „ne“.

Ipak, Melisova mentorka bila je zadovoljna što je dobila svog prvog takmičara ove sezone.

-Ima puno posla, ali radićemo, biće to dobro – poručila mu je Snežana.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić