Makedonac ZBUNIO žiri neobičnom bojom glasa: Svi su mislili da će završiti kod Đorđa, ali…

0A0A6851

Tridesetogodišnji Stojan Mancev iz Strumice stao je po prvi put na veliku Grandovu scenu, ali je trema sa kojom je došao učinila svoje, pa pevanje nije bilo na zadovoljavajućem nivou.

Za predstavljanje u „Zvezdama Granda“ odabrao dve teške pesme „Oprosti mi što te volim“ i „21.vek“ , ali se na bini sve vreme borio za tremom.

Čim je zapevao prvu numeru, svi su primetili neobičnu boju glasa koja je ostavila glavni utisak na žiri. Iako je Bosanac u prvim taktovima pesme rekao da će Stojan završiti u timu Đorđa Davida, to se nije desilo. Već na kraju prve numere je imao dva panika, a tek što je počeo drugu usledili su i ostali panik tasteri, pa je Mancev tako zavšio takmičenje.

-Ja te ništa baš nisam razumela, da li ti svtvarno tako pevaš sve pesme – pitala je Snežana , a takmičar je potvrdno odgovorio.

IMG 9789

Marija Šerifović je insistirala da se takmičar sam predstavi ponovo kako bi čula njegovu stvarnu boju glasa, pa je rekla:

-Pa da, on namešta to tako i misli da je super ta boja glasa.

IMG 0084 1

Kako je druga pesma bila od grupe „Miligram“ i njen frontmen Aleksandar Milić Mili je imao komentar za ovog takmičara iz Makedonije.

-Kad toliko distrorzije staviš na svoj glas, onda glas nestaje i ostaje samo distorzija. Ima takvih pevača i u svetu koji tako pevaju, kao na primer Tom Vejts, ali on ima takvu boju glasa stvarno. Ti si samo distorziju zviznuo i eto šta se desilo – zaključio je Mili.

Foto: Z.K.Munja/Elena,
Autor: A. Milinković