Login/Registracija

Saša Popović OTKRIO TAKMIČARKINU TAJNU, Bekuta odmah reagovala: „Znam da NISI htela nju za mentora“

IMG 9665

Sedamnaestogodišnja Arsena Sapi iz Boečina dočekala je svoju šansu da se pojavi u najpopularnijem muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“. Do sada je dolazila na snimanja ove emisije kao porška rođenoj setri, a danas je po prvi put ona zapevala na velikoj sceni.

Kako je izabrala zahtevne pesme „Ne dam bolu da me slomi“ i „Zabranjena ljubav“, a ima malo godina, takmičarka je posle prve strofe dobila dva glasa od Snežane i Milija koji su odmah prepoznali muzikalnost i talenat ove mlade devojke. Samo što je završila prvu numeru, usledila su još dva glasa Ane Bekute i Bosanca, pa je u drugu pesmu ušla rasterećenije i sa širokim osmehom.

Potpuno zasluženo svojim vokalom oduševila je svakog člana žirija te je svoje prvo predstavljanje završila sa ukupno šest glasova i time dobila mogućnost da bira u čijem timu želi da bude.

-Vidi Arsena, imaš šest opcija da biraš, hajde sad da vidimo koga ćeš izabrati – rekao je Saša Popović.

Bez razmišljanja priznala je da je njena želja isključivo Ana Bekuta što je pevačica prihvatila sa zadovoljtsvom.

-Naravno, kako da ne uzmem ovaj biser – poručila je Ana.

Saša je ipak znao koga je malda takmičarka htela za mentora, pa je to sa svima javno podelio:

-Ja znam da si ti htela Mariju, ali Marija i Viki nisu stisnule taster!

IMG 9687 1

Ipak, Šerifovićeva je obrazložila zbog čega nije dala svoj glas takmičarki, a imala je i važnu poruku za sve kadidate u ovoj sezoni:

-Generalno kada u ovoj sezoni budem glasala za nekoga ko peva narodnu muziku, želela bih da to bude neko malo stariji i malo ozbiljniji. Ipak je pop muzika ovde moj izbor.

0A0A7155

Ana nije mogla da prećuti na ove reči pa je odmah žestoko odgovorila Mariji i Saši, a onda je jednom rečenicom pokazala kako se bori za svoje kandidate.

-Ja sam poznata kao neko ko uzima ovu dečicu od 17. godina i dovodim ih maltene do pobede. Mislim da ćemo se nas dve jako lepo družiti, imam jedan dobar plan za tebe– zaključila je Ana Bekuta.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković