Login/Registracija

NAMAZAN Mili se snalazi kako zna i ume: „Puštaju me jer sam dobar“(VIDEO)

Brojne poznate zvezde odavno imaju svog vozača i ne moraju da brinu oko parkinga, gužve i nerviranju u saobraćaju, a do skoro o tome nije mislio ni Aleksandar Milić Mili. Ipak, nedavno je rešio da uzme stvar u svoje ruke, tačnije da počne da vozi svoju besnu mašinu.

Čuveni kompozitor i član žirija „Zvezda Granda“ u poslednje vreme na svako se snimanje dovozi sam, dok njegove kolege vole da ih drugi voze do Grandovog studija. Tako se ekipa Grandove redakcije našalila sa Milijem dok se parkirao na Košutnjaku i upitala ga da li je gužva u saobraćaju.

Nije, nije, svi me puštaju, kažu ‘Vidi kako je dobar’ – našalio se Mili, a kako izgleda njegova besna mašina i dolazak u studio pogledajte u videu.

Milić se nedavno dotakao i zabrane koncerata naših izvođača u Hrvatskoj, teme koja je poslednjih dana punila medijske stupce. Na listi pevača kojima su otkazane tezge, pored Ane Bekute i Keba, našla se i njegova pulenka iz takmičenja Zorana Mićanović, a Mili je sad jasno iskazao svoj stav o tome.

-Malo sam propratio to i znam da niko od tih izvoiđača, a pogotovo ne Zorana koja je naša najveća nada, ima samo sedamnaest godina, ne peva o nečemu lošem i ne nudi lošu energiju. Ona i njene kolege pevaju o ljubavi. Ja ne vidim razloga da se muzika koja ima takav motiv bilo gde zabranjuje zabranjuje- poručio je Mili za Grand.

NE PROPUSTITE I

Foto: Printscreen/Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić/A.Dačić