Login/Registracija

DUO GRAND SAMOUVERENO: „Daćemo sve od sebe na Izboru pesme za Evroviziju“ (VIDEO)

0A0A6709

U četvrtak 2. marta u trci za predstavnika Srbije na pesmi Evrovizije takmičiće se i nekadašnji učesnici „Zvezda GrandaNenad Osmanović i Aleksandar Simić koji sa pesmom „Vila La Vida“ pevaju kao „Duo Grand“.

Momci su već nekoliko meseci u pripremama kada je u pitanju pevanje i scenski nastup, a pred našim kamerama su otkrili šta očekuju od učešća na ovom takmičenju.

Na samom početku razgovora govorili su o samim pripremama koje su ušle u poslednju fazu, pa su priznali kako će sve izgledati i šta publika može da očekuje od njih.

-Nećemo plesati, malo ćemo da vrckamo i da igramo. Biće tu oko nas neke devojčice koje će igrati – rekao je Aleksandar.

Kako je Milan Stanković, takođe učesnik popularnog takmičenja pre nekoliko godina predstavljao Srbiju na Evroviziji, zanimalo nas je da li će imati bolji scenski nastup od njega i da li će se bolje plasirati ako odu na Evroviziju.

DUO GRAND 5

-Mi ćemo više pevati, a ljudi oko nas će igrati. Da li ćemo biti bolje plasirani od njega, ne znam, sve će to zavisiti od nas – kaže Nenad, a Aleksandar dodaje:

-Mislim da je Milan imao odličnu pesmu, on je jedini koji je sa ovih naših prostora najbolje predstavio celokupan Balkan.

Podsetimo, pesmu „Viva La Vida“ je Saša Popović čuvao 12 godina, a sada je poverio Nenadu i Aleksandru da je pevaju na ovom prestižnom takmičenju. Mladi pevači su zbog ove prilike neizmerno zahvalni kreativnom direktoru Granda koji im je kako kažu velika podrška.

– Saša je ispunio nas dečački san kad nam je poklonio pesmu ‘Viva La vida’ i dao nam podršku za Pesmu Evrovizije. O nastupu na ovako prestižnom festivalu ranije kao klinci smo mogli samo da maštamo, a on je naše snove pretvorio u stvarnost– rekli su oni nedavnio za naš portal.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković/Ž.Krstić