Login/Registracija

„PROBLEM JE BIO U MENI“, takmičarka se PETI PUT pojavljuje u „Zvezdama Granda“, CECA USPELA ŠTO NIKO NIJE: „Bilo je teško“ (VIDEO)

IMG 8545

Da se upronost isplati, dokaz je Sanela Hasić kojoj je ovo ček peto pojavljivalje u „Zvezdama Granda“ , kada je pokazala svoj napredak i uspela direktno da se plasira u naredni krug.

Iako iza sebe ima iskustva na Grandovoj sceni, za naš portal priznala je kako je trema i dalje prisutna.

Imala sam tremu, ne znam zašto. Ovo je peti put, trebala sam malo da se opustim, ali svaki put je imam– iskrena je takmičarka.

IMG 8523

Nakon ovog maestralnog pojavljivanja, Bosanac je pohvalio za napredak i istakao kako je on odavno prepoznao njen talenat što Saneli i tek kako imponuje, a ona je sada otkrila i zbog nije uspela ranije da se predstavi u ovom svetlu.

Mislim da je problem bio u meni, što nisam bila sposobna da izabarem sebi pesme koje će im odgovarati. Sada imam savršenu mentorku koja mi je pomogla u tome i evo rezultata– tvrdi Hasićeva kojoj je mentorka dala jedan savet koji će zauvek upamtiti.

Da za ovih pet minuta dam 200 posto sebe i pokažem da mogu– reči su koje je primenila Sanela.

0A0A6614

Kandidatkinja je otkrila i koliko je bilo teško da izaberu pravu pesmu.

Mnogo teško. Ja nisam bila sposobna da čujem da li mi pesma odgovara ili ne, već sam pevala ono što volim– tvrdi takmičarka.

A kakva su joj očekivanaj od ove sezone i gde vidi sebe u budućnosti saznajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/A. Dačić