Login/Registracija

HIT! Isplivala nikad viđena Milijeva fotografija iz mladosti, svi se pitaju: „JESI LI OVO TI, BRATE?“

Aleksandar Milić Mili, kompozitor i jedan od omiljenih članova žirija „Zvezda Granda“, retko deli uspomene iz prošlosti, jer ne želi da se vraća unazad, ali je zato danas napravio izuzetak i sve iznenadio fotkom iz detinjstva.

Mili je sa svojim pratiocima podelio fotografiju iz mladosti na kojoj ga gotovo niko nije prepoznao.

Iako ga većina zna bez kose i sa izvajanim telom, on je sada pokazao kako je izgledao znatno mršaviji Mili, sa dugom kosom i u potpuno drugačijem imidžu.

Ja 1990-e, Sarajevo i moj prvi Miligram album pod nazivom Milly the Kid. Trak „Kada bogom dano nije“ postaje veliki hit i dan danas se pušta, a tada izlazi i „Ja ne pijem“ koju sam radio sa Harijem Varešanovicem za duet Hari Mata Hari i Haris Džinovic koja je i sad vanvremenski hit. Miligram forever,a frizurica top- napisao je Mili u opisu fotografije koja je izazvala lavinu komentara.

„Brate, jesi ovo ti?“, „Kosa je sve“, samo su neki od komentara na Milijev imidž iz mladosti, a na pitanje naše redakcije šta bi danas poručio mlađem sebi, odgovorio je sa osmehom:

-Rekao bih mu da samo nastavi da radi i da voli muziku kao što to već radi. Doći će na najlepše moguće mesto gde sam sad!

Podsetimo, Mili potiče iz akademske porodice, otac mu je naučni doktor, majka stomatolog, a njegov stariji brat Ivan neurohirurg.

Mili je po želji roditelja završio Biznis administraciju u Pragu, ali se na kraju otisnuo u muzičke vode.

-Ivan i ja smo tako odgajani da smo imali razne aktivnosti, sport, muziku i školu, i ako u tim stvarima dajemo rezultate, bili smo slobodni da radimo šta hoćemo. Roditelji su nas podržavali, pogotovo u muzici. Ivan je bio sjajan pijanista, a ja najlošiji đak u istoriji muzičke škole koja ima tradiciju 200 godina. Nikad ništa nisam vežbao, svirao sam sa 12 dok su svi ostali u grupi imali 9 godina. Bio sam katastrofa, ali sam vrlo rano počeo da pravim pesme. Već sa 9 godina sam dobio prvu nagradu Hrvatske za dečiju poeziju. Stalno me je privlačilo da svoje misli i unutrašnji svet beležim na papiru – ispričao je Mili za Grand.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić