„Nije imala razumevanja“ Mahir Mulalić progovorio o ljubavnom životu i otkrio u kakvom je odnosu sa Džejlom Ramović

Uspešni mladi pevač i pobednik „Zvezda Granda“ Mahir Mulalić izdao je drugu po redu pesmu pod nazivom „Daće Bog“ koja je brzo pronašla put do srca publike, a pevač ne krije da je zadovoljan radnom letnjom sezonom.

Naravno da sam zadovoljan, mada sam se više posvetio radu na novoj pesmi. Dobro su prošle i moje kolege tako da mi je drago što nas ta korona nije omela ovog puta.

22c16fdc409dac6371bec8fce716d5b6ae19ebd2

Nakon finala i pobede u Zvezdama Granda život mu se potpuno preokrenuo, a pevač je ispričao na šta su se promene najviše odrazile.

Sada imam nove prioritete, da radim na sebi pre svega. Tu je i lepši život, najvažnije je da se radi.

Poznato je da uz slavu i popularnost ide i više novca, a Mahir je otkrio na šta najslađe potroši zarađeno.

-Najviše na pesme i na stajling. Volim sakoe, košulje i patike. Naravno, volim i da putujem.

Pevač se osvrnuo i na ljubavni život o kome retko priča u javnost.

– Okončao sam nedavno vezu zbog nedostatka razumevanja, nije se najbolje završilo jer svi znamo kakvim se poslom mi bavimo i koliko pažnje treba poklanjati drugoj strani, a to je sada nemoguće.

Ljubavni život pobednika „Zvezde Granda“ oduvek je bio misterija, a najviše se spekulisalo o navodnoj ljubavi sa koleginicom Džejlom Ramović, te je Mahir ekskluzivno za naš portal otkrio da li između njih zaista ima hemije.

caa1be498a6cf227b012b01e670df4d9e5c254ba

Džejla i ja se simpatišemo kao kolege, podržavamo se nekako u tom smislu. Drago mi je zbog nje što je uspela da radi na sebi i što uspeva da radi nastupe i putuje u Barselonu. To je za osobu koja ima samo dvadeset godina jako pohvalno. Voleo bih da tako i ostane.

Osim Džejle koja je Mahira podržavala od samog početka, pevač nije mogao da izostavi ni ostale kolege koji su mu veliki prijatelji i vetar u leđa.

-Tu su Isak i Krstinja, moram nju da izdvojim pre svega. Od starijih kolega Mirzu Selimovića slobodno mogu da nazovem starijim bratom. Mnogo mi je pomogao savetima i preporukama, znam da ga nazovem u dva ujutro i da ga pitam za savet vezano za posao. Hvala mu što mu ne kidam toliko živce.

Oslonac i najbolji savetodavac tokom takmičenja Mahiru je bila mentorka Marija Šerifović, a pevač je otkrio u kakvom su sada odnosu.

Sada je došlo vreme za njene nove ljubimce. Čujemo se s vremena na vreme, hvala Bogu pa smo imali veoma uspešnu saradnju.

Ostatak intervju sa Mahirom pogledajte u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja/ Printscreen,
Autor: I.Grk