Login/Registracija

Krstinja progovorila o NEGATIVNIM KOMENTARIMA zbog nove ljubavi: “Ne čitam ih, imam pored sebe PRAVOG MUŠKARCA“

U poslednje vreme svi komentarišu da nekadašnja učenica “Zvezda Granda“ Krstinja Matanović izgleda bolje i lepše nego ikad.

Razlog tome nije samo gubitak viška kilograma sa kojim se borila godinama, već i nova ljubav koju odavno ne krije.

-Vidi se po meni da sam baš srećna i ispunjena ja to znam. Ljubav ne može da se sakrije i ona je pokretač svega, barem za mene, tako da kada sam na tom polju srećna sve drugo mi nekkao lakše pada. Sve što mi predstoji uz to, je jedan prelep period i radujem se svemu– kroz osmeh je rekla Krstinja.

Kada je u medijima odjeknula vest da se pevačica razvodi od supruga Bogdana, naišla je na mnogo negativnih komentara, a nakon objave da je ponovo zaljubljena i u vezi, zli jezici još više su bili podstaknuti da je osude.

-Ja sam bila svesna da će postojati ljudi koje će radovati tome, a i dežurni kritičari koji će to kritikovati tako da sam sebe tu isključila. Ne čitam šta se piše, poučena radnjama koje su se dešavale dok je još razvod bio aktuelan, shvatila sam da je to normalno u ovom poslu. Ne čitam komentare, uživam 100% u svojoj ljubavi– iskrena je bila zvezda “Granda“.

Krstinja kaže da se nije nadala da će u najtežim vremenima koja su je snašla pronaći osobu koja će joj privići pažnju i zaokupirati misli, što još jednom potvrđuje činjenicu da čovek ne zna šta novi dan nosi.

-Prošli odnos da je valjao trajao bi još uvek. Sada je sve drugačije, imam samopouzdanje, osećam se kao prava žena imam uz sebe pravog muškarca- tvrdi pevačica.

Podsećanja radi, nedavno je na društvenim mrežama osvanula Krstinjina fotografija sa novim dečkom Radovanom, a Grand Online vam predstavlja eksluzivne fotografije novopečenog ljubavnog para koji smo uslikali letos na crnogorskom primorju.

Foto: Grand/ Instagram,
Autor: T. Bogavac