Saša Kapor i Nikolina Kovač otpevali čuveni hit, publika iznenađena:“Nismo znali da muž i žena ovako zvuče“(VIDEO)

SASA KAPOR I NIKOLINA KOVAC ASMM SNIMANJE 27092022 FOTO MUNJA 36

Gotovo da nijedno kafansko veče ne može da prođe bez hita „Ponoć“ iz filma „Toma“, koji su u originalu otpevali Aco Pejović i Suzana Branković, a čini nam se da se i pevači utrkuju ko će bolje da je otpeva na svirkama i u televizijskim gostovanjima.

Skoro niko do sad nije uspeo da stane na crtu i parira originalu, ali sudeći po komentarima nakon emisije „A sad malo mi“, izgleda da je estradno-bračnom paru Saši Kaporu i Nikolini Kovač to pošlo za rukom.

Ovaj dvojac gostovao je u Grandovoj emisiji u kojoj su uživo pevali svoje i tuđe najveće hitove, a na njihovom repertoaru našla se i pesma „Ponoć“ koja je pisana za potrebe filma o životu najvećeg boema Tome Zdravkovića.

NIKOLINA KOVAC ASMM SNIMANJE 27092022 FOTO MUNJA 38

Neverovatna emocija prelemila se kada su Kapor i Nikolina ukrstili glasove, a posebno oduševljenje izazvali su pevačevi pogledi ka supruzi.

„Bravo, deco. Nismo znali da muž i žena ovako dobro zvuče uživo“, Najlepši i najskladniji par na estradi, sve pohvale“, „Bravo, divni ste. Otpevali ste za deset i više. Tako vas je lepo videti zajedno“, „Kako je ona divno i nežno stvorenje, zaslužila je da joj Saša da troduplu sreću“, neki su od komentara za duet koji možete da poslušate u nastavku.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić