Sanja Ćulibrk zbunila Sašu Popovića i čelnike Granda na razgovoru za posao: „Dugo se šalio na moj račun“ (VIDEO)

„Grand produkcija“ slavi 25 godina postojanja, ali i 10 godina od kako postoji televizija Grand na kojoj je jedna od voditeljki Sanja Ćulibrk, a u nedelji jubileja ona se prisetila svog dolaska u najveću produkcijsku kuću.

U ekskluzivnom razgovoru za naš portal Sanja je otkrila kako je izgledao njen razgovor sa čelnicima produkcije, ali i zašto joj je bilo teško da iz informative pređe u zabavu.

-Deset godina je jako brzo prošlo. Ja sam tu od samog početka osnivanja Grand televizije i sećam se kako je to izgledalo tog aprila, poprilično turbulentno – rekla je Sanja uz osmeh i dodala da se nije pokajala što je iz informative prešla u zabavu, iako joj je na početku bilo teško.

SANJA CULIBRK K SNIMANJE 02042024 FOTO MUNJA 37

-U trenutku kada sam radila u informativnoj redakciji na jednoj beogradskoj televiziji, usledio je poziv da budem deo Granda. Moram da priznam da sam se ozbiljno razmišljala, s obzirom da sam prvobitno bila u zabavnoj redakciji, potom godinu i po dana u informativnoj. Razmišljala sam koji je put kojim ću ja ići i moj posao i eto, odlučila sam da to bude ovaj put. Nisam se pokajala i nadam se da neću – istakla je voditeljka.

Ćulibrkova priznaje da je odlazak iz informative bio veoma emotivan, a razgovor sa direktorom Grand televizije i dalje se prepričava među zaposlenima.

-Sećam se da sam često zvala direktora Šljivića, jer mi je dugo trebalo da dam otkaz. Ja sam na toj prethodnoj televiziji radila pet ipo godina i mi smo zaista bili po čitav dan u redakciji i jedna velika porodica. Znam da je trebalo da počnemo sa radom na Grandu i ja još uvek nisam dala otkaz, jer nisam znala kako da kažem da prestajem da radim i zvala sam sadašnjeg direktora Granda i rekla „Gospodine Šljiviću, ja još uvek nisam dala otkaz. Želim da budem deo Granda, ali ne znam kako da dam otkaz“ (smeh). On se dugo šalio na konto toga, bilo je i nekih koji su plakali kada su dali otkaz na prošloj televiziji, a jedna od tih sam i ja. Meni je to jako emotivno, to mi je bio prvi otkaz koji sam dala i napustila tu prvu kuću, tako da mi je to poprilično emotivno bilo – objasnila je Sanja.

sanja culibrk

Razgovor za posao u „Grandu“ i dan danas pamti, budući da se za isti dobro pripremila, ali i zbunila čelnike produkcije.

-Sećam se i šta sam obukla, neki crni sako i crne pantalone. Znam da je Saša Popović sedeo tu u studiju i ja sam kao klasičan štreber ponela tri CV- ija insistirajući na tome da on pročita šta sam ja to sve radila. On je bio malo zbunjen i odlučio je da pročita, nakon čega me je sproveo kroz naš studio i ubrzo smo imali probno snimanje. Ta probna snimanja su zaista trajala dugo i nakon prvog mi je pružio ruku i rekao „Dobrodošla“ – otkrila je voditeljka za Grand.

SANJA CULIBRK K SNIMANJE 02042024 FOTO MUNJA 9

Poznato je da Sanja u emisijama „Grand magazin“ i „Grand Parada“ vodi interesantne razgovore sa javnim ličnostima, a inspiraciju za to, kako kaže, nalazi upravo u sagovornicima.

-Sagovornici su uvek fantastični, imaju uvek nešto interesantno da kažu, ja sam im zahvalna na tome, možda ih moja pitanja i podstiču da budu interesantni. Neću da precenjujem sebe, ali nije mi to neki veliki zadatak ili nešto teško, svakako mi olakšavaju naši pevači. Ne mislim samo na Grand pevače, nego generalno na čitav Balkan, pošto kod nas zaista na Grandu gostuju sa svih strana – poručila je Ćulibrkova.

SANJA CULIBRK K SNIMANJE 02042024 FOTO MUNJA 27

Sanja ima sposobnost da dobro ispita sagovornike i često „izvuče“ i ono o čemu nisu želeli da javno govore.

-Stvarno ne znam šta se tu desi. Pričali smo na tu temu, mislim da je to stvar poverenja i ono što ne treba javnost da zna, ja neću ići preko te linije. Mislim da je to i moja dugogodišnja saradnja sa njima, već smo se nekako povezali i upoznali, što je jako bitno i znaju šta od mene mogu da očekuju. Nekada ih iznenadim, pa onda nakon emisije usldi poziv „Sanja, kakav je razgovor bio?“, ja kažem da je bio fantastičan, a oni mi pričaju da sam baš bila oštra – objasnila je voditeljka za Grand.

SANJA CULIBRK K SNIMANJE 02042024 FOTO MUNJA 3

Sanja se dotakla toga što su pevačima jedino u Grandu vrata otvorena za sve žanrove i različite vrste muzike.

-Ovde nema zabranjenih i onih koji su na crnoj listi. Kod mene su gostovali i muzičari koji su u potpuno nekom drugom žanru. Konkretno, u rok muzici, Đorđe David je došao da gostuje kod mene u Grand Magazinu i onda je javno rekao „Došao sam na Grand televiziju zbog Sanje Ćulibrk na čemu sam mu se ja zahvalila. Kao što su bili i Riblja Čorba, YU grupa i mnogi drugi, što je meni jako drago, jer ne treba da postoji ta granica što se tiče muzike, već promocija dobre i kvalitetne muzike – istakla je ona.

BONUS VIDEO: Sanja Ćulibrk progovorila o novoj sezoni

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: K. Marković / A. Dačić