Ana Bekuta prekinula medijsku tišinu, hitno se oglasila (VIDEO)

Otkako je sahranila dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića, pevačica Ana Bekuta je odlučila da se ne oglašava se za domaće medije, međutim zbog jubileja „Grand“ produckije prekinula je medijsku tisinu.

Ana se posle dužeg vremena oglasila i čelnicima produkcije, čiji je i sama deo u okviru „Zvezda Granda“, čestitala 25 godina postojanja.

-Evo lepog povoda za čestitke Grand produkciji i Grand televiziji. Produkciji 25 godina postojanja, a televiziji 10 godina – poručila je Bekuta.

ANA BEKUTA ZG SNIMANJE 16052023 FOTO MUNJA 1 ok

Ana je za naš portal takođe ponosno otkrila koliko joj znači jubilej u kući u kojoj je skoro od samog osnivanja.

-Ja slobodno mogu da kažem da sam u Grand produkciji maltene od početka, pošto je moje izdanje izašlo te 1998. godine. Moj CD „Uspomene“ bio je pod rednim brojem 021. Srećno dalje – istakla je Bekuta.

0A0A0268

Nakon više od mesec dana odsustva sa snimanja „Zvezda Granda“, Ana Bekuta se nedavnp vratila u sudijsku stolicu najgledanijeg muzičkog takmičenja, što je veoma obradovalo njene kolege iz žirija, te su joj juče i priredili neverovatan doček.

Čim je ušetala u studio Bekuta je dočekana ovacijama i aplauzima, a među prvima prišla joj je Ana Sević i snažno zagrlila.

ana bekuta snimanje

Vidno iznenađena zbog reakcija i dočeka kolega iz žirija, Ana nije mogla da skine osmeh sa lica, a nakon grljenja i ovacija, Bekuti je radosno prišla Marija Šerifović, te je od velike euforije podigla u vis što je i samu Anu iznenadilo i nasmejalo do suza.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: K. Marković