Saša Popović: „Dao bih svo bogatstvo da mogu samo sat vremena da popričam sa njim“ VIDEO

Mesec jubileja „Grand“ produkcije slavimo na najlepši način, uz velika pevačka imena, uz muziku i sa ekskluzivnim pričama o stvaranju najveće produkcijske kuće u regionu i zvezdama koje su iznedrila naša takmičenja.

Posle emisije „Zvezde Granda Specijal“, koja počinje večeras u 22 časa na Pinku, a u kojoj će se direktno iz svoje vile uključiti Saša Popovića i govoriti o stvaranju najveće imperije, već u subotu na Grand televiziji gledaćete iskrenu ispovest najvećeg estradnog maga.

U emisiji „Bez filtera sa Sarom Miom“, Saša Popović iskreno je govorio o svom detinjstvu, roditeljima, karijeri i vrtoglavom uspehu.

0A0A0758

-Ustanem već oko 6, 7, bukvalno pre roditelja, odmah obujem patike, uzmem loptu i odem da žongliram. Mnogo sam voleo fudbal- rekao je Saša, a potom se dotakao odnosa sa majkom i ocem, koji mu danas neizmerno nedostaju.

-Majka je odigrala veliku ulogu kada sam ja rekao da neću više da studiram. Otac mi je bio stvarno strog, a znaš kakva je majka, uvek kao ‘Nemoj da ga diraš, molim te ostavi ga, nemoj, on voli muziku’. Kad čujem da neko ne priča sa roditeljima, bilo da je sa ocem ili sa majkom… Pa ja ne znam šta bih dao, svo bogatstvo, da Bog može da mi namesti da samo sat vremena popričam sa svojim roditeljima, pogotovo sa tatom- istakao je Popović.

saša popović roditelji

Kažu da se trud i rad uvek isplate, a to je na svojoj koži tokom bogate karijere osetio i Saša. Iako danas živi životom o kakvom mnogi maštaju, kreativni direktor „Granda“ ističe da je i njegov početak bio veoma težak.

-Ja onu harmoniku stavim na leđa i od centra grada idem do kuće i plačem. I onda neko dođe i kaže ‘što si sujetan’ pa nisam sujetan, samo hoću da budem bolji. I sama znaš, napraviš neku emisiju, pa se pitaš kako će to da prihvati publika, šta će reći gledaoci i to su ti neki strahovi. Mislim, ta sujeta se najviše oseti kod pevača. Svaki pevač gleda šta je ovaj drugi snimio, kako se obukao, da li je ima koncert, pa kažu ‘Jao, njemu je propao koncert’- ispričao je Saša i istakao da je najvažnije biti svoj.

-Vi kad pogledate ovo što ja danas radim i što radim poslednjih 20,30 godina, ljudi kažu ‘Ma, šta, on je upropasto muziku, one je ovakav i onakav’. Znate kako, neko nas voli, a neko ne i to je skroz u redu-poručio je u razgovoru sa Sarom Miom.

saša popović roditelji

Celo gostovanje Saše Popovića u specijalnoj emisiji „Bez filtera“ povodom jubileja pogledajte u subotu u 18 časova na Grand televiziji, a već u nedelju na Jutjub platformi i našem portalu.

BONUS VIDEO: Intervju Saše Popovića

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović