VAŽNO OBAVEŠTENJE: Ovo ne smete da propustite, najveće zvezde na jednom mestu

VESNA MILANOVIC I SINISA MEDIC ZGS SNIMANJE 10042024 FOTO MUNJA3 ok

Glamurozno i u prisustvu velikih zvezda Grand počinje da slavi 25. rođendan produkcije i 10 godina televizije, a nedelja jubileja startovaće sa emisijom „Zvezde Granda Specijal“.

Večeras od 22 časa na TV Pink na glamuroznoj sceni emisije čiji su voditelji Vesna Milanović i Siniša Medić, prodefilovaće deo pevača, koji su u godinama za nama svojim karijerama dali izuzetan doprinos razvoju Grand produkcije.

ZORICA BRUNCLIK ZGS SNIMANJE 10042024 FOTO MUNJA 4 ok

U specijalnoj emisiji, posvećenoj velikom Grandovom jubileju gostovaće Željko Samardžić, Zorica Brunclik, Neda Ukraden, Suzana Jovanović, Milica Todorović, Rada Manojlovć, Aco Pejović i Dragan Kojić Keba.

MILICA TODOROVIC ZGS SNIMANJE 10042024 FOTO MUNJA 1 ok
ACO PEJOVIC ZGS SNIMANJE 10042024 FOTO MUNJA 4 ok

Tokom emisije Vesna i Siniša uručiće našim zvezdama zlatne plakete za doprinos i razvoj produkcije, a gledaoci će imati priliku da se podsete kako su nekad izgledale Grandove emisije i na koji način se gradila najveća produkcijska kuća u regionu.

Deo emisije biće posvećen i pevačima koji više nisu sa nama, a koji su godinama bili deo Grand produkcije i za nju dali veliki doprinos.

NEDA UKRADEN ZGS SNIMANJE 10042024 FOTO MUNJA 7 ok

U nedelji jubileja emisija „Zvezde Granda Specijal“ emitovaće se petak u 22 časa na televiziji Pink.

RADA MANOJLOVIC ZGS SNIMANJE 10042024 FOTO MUNJA 20 ok

Delić atmosfere iz emisije koja vas očekuje večeras pogledajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: Grand