Login/Registracija

Milan i Nikolina pokidali i obezbedili polufinale, žiri saglasan: „Ovde nema preglasavanja“

milan i nikolina

Milan Bukilić iz Podgorice i Nikolina Milosavljević iz Prokuplja pokazali su večeras da su zasluženo stigli do četvrtfinala najgledanijeg takmičenja na Balkanu „Zvezde Granda“.

Takmičar iz tima Đorđa Davida odabrao je pesme „Selma“ i „Te noći smo se potukli zbog nje“, dok je takmičarka iz tima Cece Ražnatović odabrala pesme „Neka ide život“ i „Idu mi dani“.

IMG 1200

Publika u studiju i kraj malih ekrana uživala je u njihovim maestralnim nastupima, ali i žiri koji je takmičare nagradio maksimalnim brojem glasova.

Na samom početku razgovora, Saša Popvić je upitao Milana ko ga je našminkao i čija je to ideja bila, aludirajući na to da je Đođe umešao prste. Odmah umešala Milanova supruga koja je otkrila da je upravo ona zadužena za ovo izdanje.

IMG 1211

Kako su oboje dobili po šest glasova, nije bilo preglasavanja, tako da su Nikolina i Milan odmah prošli u polufinale.

-Ovde nema preglasavanja, pa tako odboje idu dalje – rekao je Saša Popović.

Žiri je dao kratko svoje komentare, a svi su bili saglasni da su oboje zaslužili ovakav rezultat.

-Dva odlična kandidata, sve je prštalo od energije, svaka čast i čestitam – rekla je Snežana, a Viki se složila sa njom.

IMG 0918 3

Bosanac je i ovog puta sa samo jednom rečenicom uspeo da isprovocira Đorđa Davida, a nakon toga je nastao pravi lom.

-Ja bih imao par sugestija. Za prvog takmičara, postoji muškarac u Bosni koji se zove Selmo, a ne Selma. Čisto zbog Đorđa da zna – rekao je Boske, a David se odmah umešao:

-Šta sam ti rekao! – uzviknuo je Đođe i bacio flašicu sa vodom ka Milanu koji je potvrdio da mu je mentor na probama upravo govorio o ovome.

IMG 2812 1

Na kraju su mentori dali završne reči, dok je Đorđe imao nekoliko reči kritike na račun pevanja svog takmičara.

-Da ne ulazim dalje i da te ne bušim. Da li si ti normalan? Misliš da su ovde ljudi ludi i gluvi? Nemoj da odmačinješ mikrofon – kazao je Đorđe ljutito.

-Čestitam mojoj kanidatktinji, i tebi Milane čestitam, srećno u polufinalu – zaključila je Ceca.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković