Nikolina otkrila kakve zahteve Ceca ima iza kamera: „Nisam svađalica, ćutim, proći će i to“ (VIDEO)

nikolina milosavljevic

Aktuelna učesnica „Zvezda Granda“, Nikolina Milosavljević koja u ovoj sezonu brani boje Cecinog tima stekla je velike simpatije i naklonost publike, a nakon nastupa stala je pred kamere i za Grand otkrila prve utiske.

-Imala sam tremu zbog toga što sam prva, ali nije mi prvi put da prva izlazim na scenu. Možda mi je zbog toga bilo malo lakše – započela je takmičarka razgovor za Grand.

nikolina

Nikolina je između ostalog ispričala u čemu je tajna njenih sve boljih nastupa i nikad jačeg plasmana u „Zvezdama Granda“, kako reaguje na komentare da joj je glas „prljav“ i na koji način publika komentariše njeno učešće u takmičenju.

-Prija mi što publika lepo reaguje na mene, svi komentari su zaista pozitivni. Moram da pozdravim sve zemlje, pogotovo Makedoniju, oni me baš hvale. Ne slažem se da mi je glas prljav jer da jeste ne bih mogla da pevam tako visoke tonove – kazala je Nikolina, pa nastavila:

Ponekad je problem to što pevači ne mogu da pevaju pesme iz originala niti da dosegnu određene visine, a nama Ceca uvek diže za pola tona matricu. Možda je i do adrenalina. Meni se to sviđa jer sam to u stvari ja. Uživam na sceni, da pevam i igram. Volim vesele pesme, zbog toga ih i biram.

SVETLANA CECA RAZNATOVIC ZG SNIMANJE 16052023 FOTO MUNJA 4 ok

O južnjačkoj krvi koja teče kroz njene, ali i vene mentorke Svetlane Cece Ražnatović, Nikolina je kroz osmeh rekla sledeće:

Možda baš zbog te južnjačke krvi biram takve, brze i vesele pesme. Moja mentorka je isto južnjakinja, ali ona je kao cvetak. Ona mi kaže da grizem na bini i da je počistim, a ja moram da slušam.

Mnogi ističu kako je takmičarkin glavni adut harizma, a Nikolina se i sama slaže sa ovom konstatacijom.

Takva sam, pozitivna osoba i volim da se smejem, nisam svađalica. Kada dobijem komentare koji mi se ne sviđaju ja ipak ćutim, nema veze, proći će i to, ali mi je baš drago kada čujem nešto tako lepo o sebi – istakla je nasmejana kandidatkinja.

milosavljevic 1 1

Nikolina je istakla i da joj se život veoma promenio nakon učešća u popularnom muzičkom takmičenju.

Veoma sam srećna, ovo je prvi put da sam stigla do šestog kruga. Dešavalo se da dobijem i panik, a sada mnogi ne veruju kada im to kažem. Mislim da je sve trebalo tako da bude i da je sada moje vreme. Život mi se promenio jer ljudi kada zovu moj bend traže da obavezno dođem i ja što mi je veoma drago, raste broj pratilaca, broj pregleda, a to puno znači i diže cenu – zaključila je šarmantna pevačica.

Tokom intervjua takmičarka je otkirla i kako je njena majka reagovala kada je upoznala Cecu, a ostatak intervjua možete poslušati u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk