Neverovatna transformacija: Ovako je u mladosti izgledao poznati pevač, možete li da prepoznate ko je na fotografiji? (FOTO)

Capture 49

Ovaj pevač je već decenijama deo javne muzičke scene, a tokom duge karijere uspeo je da otpeva nekolio vanvremenskih hitova. Mnogi kažu da ne stari, te da je zadržao mladolikost, međutim sudeći po fotografiji možemo zaključiti da je u odnosu na početak karijere u velikoj meri promenio svoj stil.

Na društvenoj mreži Instagram pojavila se fotografija iz njegove mladosti, a mnogi nisu mogli da veruju da se radi o popularnom muzičaru.

710c01d1ae69f6196c5ee97a12891dfb10f2913b

Pevač je svojevremeno govorio o tome kako održava dobru formu i kako brine o svom izgledu.

Teško mi pada recimo kada moram da stavljam puder zbog snimanja i emisija, preporučujem generalno što manje šminke jer i na druge načine lice može da izgleda zategnuto i sveže. Ima tu raznih caka! Na primer ja se umivam sapunom od maslinovog ulja koji koliko god da ispiram ostavlja trag ulja koje je lekovito za lice. Jedno vreme sam praktikovao da se umivam kiselom vodom ujutru, čim se probudim. Od tih sastojaka u gaziranoj vodi lice se dodatno ispilinguje i zateže. Ne treba to činiti baš svakog jutra, ali povremeno da, zapravo samo kao piling. Kada to završim koristim kremice – ispričao je pevač koji je poznat po tome da pored glasa veoma vodi računa i neguje fizički izgled, a u pitanju je Dragan Kojić Keba.

6c9d1bd9859968a75a83318b247db2083c8e2f9c

Tokom intervjua za Grand Keba je dao nekolio saveta kako se održava mladoliko i sveže lice:

Teško mi pada recimo kada moram da stavljam puder zbog snimanja i emisija, preporučujem generalno što manje šminke jer i na druge načine lice može da izgleda zategnuto i sveže. Ima tu raznih caka! Na primer ja se umivam sapunom od maslinovog ulja koji koliko god da ispiram ostavlja trag ulja koje je lekovito za lice. Jedno vreme sam praktikovao da se umivam kiselom vodom ujutru, čim se probudim. Od tih sastojaka u gaziranoj vodi lice se dodatno ispilinguje i zateže. Ne treba to činiti baš svakog jutra, ali povremeno da, zapravo samo kao piling. Kada to završim koristim kremice.

Foto: Instagram/Printscreen/estradni vremeplov/dragan kojic keba,
Autor: I.Grk