Marija očitala bukvicu Martini Jozinović, žestoko joj odbrusila: „Idi vežbaj i zaboravi na tu priču“

ipiccy image 17 2

Dragan Đurić i Martina Jozinović drugi su par koji je nastupao večeras i osvojio maksimalan broj glasova žirija.

Dragan se predstavio pesmama „Rekla si mi da ne voliš zimu“ i „Bosno moja jabuko u cvetu“, dok je Martina pevala „Nije ljubav to“ i „Štikla“, a nakon preglasavanja direktan prolazak u polufinale slavila je Martina.

IMG 0991

Prva je svoj sud dala Ana koja je imala zamerke na Draganov račun.

Dragane, malo si lošiji nego što smo na tebe navikli, nisi blistao. Pokušavam da nađem opravdanje iako sam glasala i volim kako ti pevaš. Martina, ja ne znam šta si bolje pevala, fenomenalna bez greške, sa emocijom– objasnila je Bekuta, na šta se nadovezao Bosanac sa sličnim stavom.

Đuriću, bezvoljno, uplašeno, suviše kalkulacije. Oću da ga bušim zato što je on meni drag i iz Bosne je, nije bilo dinamično, sve je bilo ravno. Martina, nemoj više pevati Marijine pesme one su mi se počele i dopadati, kakvu ti imaš erotiku u prvim taktovima nastupa i tvog obraćanja to je čudo jedno– rekao je Stojković.

IMG 1354 1

Snežana je pohvalila oba kandidata, s tim što je prednost dana Martini koja je po njenom mišljenju bila savršena.

Dragane, protiv Martine glasati je besmisleno. Bio si dobar, u baražu skoncentriši se i ti to možeš. Ti, pobednik, ti si apsolutno vrh od kada si se pojavila– rekao je Mili.

IMG 0972

Viki je pohvalila oba kandidata koja su stilski potpuno drugačija i koja su po njenom mišljenju bila odlična, ali da je prednost dala narodnjacima. Đole je takođe prednost dao Draganu čime je hteo da mu da vetar u leđa.

IMG 0903 2

Na kraju, Marija se obratila svojoj kandidatkinji koju žiri iz kruga u krug hvali.

Ja sam i u prošloj emisiji govorila o ovoj tematici favorita, mani se ćorava posla, idi vežbaj, pevaj i zaboravi na tu priču, u redu?- šestoka je Marija prema svojoj kandidatkinj, na šta je on apotvrdno odgovorila, dok je Ceca pohvalila svog kandidata.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić