Milan Bukilić došao da podrži kolege, pa otkrio kakve planove ima za naslednika: „Mislim da to želi svaki roditelj“ (VIDEO)

milan 1 1

Da se iskrena prijateljstva rađaju tokom muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ odavno je poznato, ali niko još nije očekivao da će neki takmičari doći baš sa celokupnom porodicom da podrži druge kandidate. Tako je u četvrtfinale ovog takmičenja došao kandidat Milan Bukilić sa suprugom i sinom iako nije učestvovao, a za Grand je otkrio i zbog čega je bio u studiju gotovo tokom trajanja čitave emisije.

-Danas smo došli da Dženana, Jasmina, Slavicu i Mustafu podržimo. Zapravo, došli smo kao moralna podrška – rekao je Milan.

IMG 0682 2

Kandidat je otkrio i razloge zbog čega je u emisiju u kojoj ne učestvuje poveo čitavu porodicu.

-Došli smo porodično, taman i on da se navikava na svetla i na scenu – objasnio je Milan i potom otkrio kako njegov naslednik reaguje kada prati njegove probe i pripreme za takmičenje.

-Što je stariji vidim da uspevam da mu držim pažnju. Čak sam primetio i kada gleda moj nastup na televiziji da ima veliku koncentraciju i da me pažljivo prati. Mislim da mu se generalno sve ovo sviđa i iskreno se nadam da će da poprimi neki gen na mene. Supruga je slikar, ja sam muzičar tako nek poprimi bilo koju umetničku crtu, ja ću biti zadovoljan. U ovom digitalnom svetu više bih voleo da se bavi muzikom ili možda glumom, ko zna – ispričao je Milan.

MILAN BUKILIC 25 GOD. PODGORICACG 6

Na pitanje ko bolje peva, sin ili on, Milan je pokušao da imitira naslednika, a potom je rekao.

-Ipak ja bolje pevam, razume se. Šalu na stranu još je rano da se to kaže, ali se nadam da će da bude bolji od tate kada bude porastao. Mislim da to želi svaki roditelj – rekao je kandidat.

0A0A3577

Milan se osvrnuo i na prijateljstva koja su se rodila u ovoj sezoni „Zvezda Granda“.

-Dugo godina sam učesnik raznih muzičkih takmičenja i televizijskih formata i znam koliko ima sujete među muzičarima. Mi smo ovde postali dobri prijatelji, postali smo ekipa i sigiuran sam i da će posle takmičenja nekolicina nas ostali pravi prijatelji godinama kasnije – naglasio je Milan.

Razgovor sa Milanom Bukilićem pogledajte u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić