Login/Registracija

Martina Jozinović zapevala pred Marijom novu pesmu, pevačicinu reakciju svi komentarišu

ipiccy image 46

Finalistkinja prošlogodišnje sezone „Zvezda Granda“ Martina Jozinović pre nekoliko dana objavila je svoj prvenac pod nazivom „Si, si“ koji je već na prvu loptu oduševio brojne slušaoce.

Ipak, sve je zanimalo kako je njena mentorka Marija Šerifović reagovala kada je čula njen prvi singl u karijeri.

-Marija je prvo čula demo verziju pre nekih dva meseca i rekla je da je okej i da je super pesma. Ali sada kada je čula gotovu verziju odmah je rekla „Top, pošalji mi odmah, pošalji mi!“ Tako da je stvarno zadovoljna i to mi baš nekako znači- istakla je ponosno Martina.

MARTINA JOZINOVIC ZG SNIMANJE 14092023 FOTO LUKA 5 ok
MARTINA JOZINOVIC ZG SNIMANJE 14092023 FOTO LUKA 66 ok

Novu pesmu je premijerno izvela sinoć na sceni „Zvezda Granda“ gde je pre samo godinu dana napravila svoje prve korake u karijeri.

Međutim, ovoga puta Jozinovićeva je zapevala pred čuvenom osmorkom bez treme i straha od čuvenih tastera.

-Pre otprilike godinu dana sam stala prvi put na ovu scenu i sad dok sam pevala nekako sam se sećala tog prvog nastupa. Mnogo toga se promenilo, ali moram da se zahvalim Grand produkciji, Miliju i publici koja me je podržavala- rekla je zvezda Granda, a potom dodala:

-Hvala Miliju što je izvukao najbolje iz mene i video potencijal u meni neki koji nisam ni ja videla. On me je bodrio od samog početka sa mojom mentorkom Marijom.

MILI I MARTINA JOZINOVIC ZG SNIMANJE 14092023 FOTO LUKA 22 ok

Da je Šerifovićeva veoma posvećen mentor uverili smo se tokom nekoliko sezona provedenih u žirijskoj stolici, ali je sada dokazala da je za svoje kandidate uvek tu i nakon takmičenja.

-Top, to je to!- oduševljeno je rekla Mara koja je sve vreme đuskala dok je Martina izvodila svoj prvi singl u karijeri.

MARTINA JOZINOVIC ZG SNIMANJE 14092023 FOTO FILIP 11 ok

Podsetimo, Aleksandar Milić Mili zahdiužen je za muziku i aranžman koji je sa njim radio i Marko Gluhaković, dok je tekst napisao Milan Miletić.

Ako niste do sad čuli Martininu pesmu to možete učiniti sada klikom na video ispod:

BONUS VIDEO: Marija prekinula Martinin intervju

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović