Login/Registracija

Aleksandar Josifovski napušta zemlju, u sve umešan i Goran Bregović: „Vraćam se u državu u kojoj sam rođen“

ALEKSANDAR JOSIFOVSKI ZG SNIMANJE 18012023 FOTO MUNJA 76 ok

Učešće u „Zvezdama Granda“ Aleksandru Josifovskom promenilo je život i od rokera koji je pevao isključivo po lokalnim klubovima u Makedoniji, postao je jedan od najtraženijih izvođača i van granica našeg regiona.

Posle uspešne američke turneje na kojoj je prošle godine bio sa najvećom muzičkom zvezdom Lepom Brenom, došlo je vreme da popularni roker ponovo napusti rodni Ohrid i vrati se u državu u kojoj je i rođen.

Kako Grand saznaje, Aleksandar Josifovski uskoro putuje u Australiju, gde ga očekuje turneja ni manje, ni više nego sa čuvenom grupom „Bijelo dugme“.

aleksandar josifovski

Ekipa naše redakcije pozvala je Josifovskog koji je ovu vest i potvrdio.

-Tačno je, pakujem kofere početkom naredne godine i vraćam se u državu gde sam rođen i gde sam živeo. Očekuje me turneja sa Goranom Bregovićem i čuvenim sastavom koji će baš u Australiji proslaviti 50 godina postojanja – gotovo u dahu kaže Aleksandar i dodaje da mu je čast što će 26. i 27. januara imati čast da održi koncert sa „Bijelim dugmetom“.

-Prelep je osećaj da nastupate sa muzičarima koji su vam u detinjstvu bili idoli i uz čije ste pesme rasli, a i danas ih sa istim žarom slušate. To rečima ne može da se opiše –rekao je Josifovski.

IMG 7f83f53fc94181ba01fb85e6556de2f1 V

Podsetimo, pevač je prošle godine ostvario jedan od svojih najvećih snova kada je na prvu američku turneju otišao sa najvećom muzičkom zvezdom Lepom Brenom. Nije krio sreću i ponos što je baš njemu pripala čast da nastupa sa muzičkom divom.

-Pozvali su me ljudi odande iz organizacije i naravno da sam odmah prihvatio. Ja ću biti kao njena predgrupa, tačnije pevaću pre nje nekih sat vremena svoj repertoar, a zatim će ona imati koncert od oko dva i po sata- istakao je uzbuđeno tom prilikom.

POGLEDAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić