Login/Registracija

PRVO PA MUŠKO Martina Jozinović objavila pesmu zbog koje je prolila more suza: „Ti i Mili ste pravi tandem“ (VIDEO)

nova pesma

Da je svoj poziv shvatila vrlo profesionalno Martina Jozinović dokazala je još tokom ušešća u „Zvezdama Granda“, a kao kruna njenog dosadašnjeg uspeha stigla je i prva pesma.

Numera pod nazivom „Si si“ za samo dva sata izazvala je lavinu komentara, a ako je sudeći po prvim reakcijama oduševljenih slušalaca preti da postane ozbiljan hit.

jozinovic

A ko bi bolje nanjušio hit nego Aleksandar Milić Mili koji je zadužen za muziku i aranžman?

Poput prave zvezde Martina je zablistala u svakom kadru spota koji je publika ocenila kao veoma moćan i smeo.

mj

„Prava si zvezda“, „Svaka čast za tebe i Milija“, „Pesma vozi, ubija!“, „Ti si za nas pobednica“, „Wooow, sve je savršeno“, „Pesma kida, veliko bravo“, „Hit u najavi, nema šta!“, „Smelo i originalno“, „Ti i Mili ste pravi tandem, ovo kida“, samo su neki od komentara na Jutjub platformi.

martinaaaa

Inače, osim Milija za aranžman je zadužen i Marko Gluhaković, dok je poverenje kada je u pitanju tekst posvetila Milanu Miletiću.

-Oko tebe hajp, tamo svašta pije se, i što se desi to desilo nije se. Samo trag na tvom vratu krije se, a ja nemam plan, izlazim sa curama- stihovi su Martininog prvog singla koji su izazvali pravu buru.

jm

Kako zvuči Martinina nova pesma i kako izgloedaju akdrovi od kojih zastaje dah opgledajte u videu ispod:

Podsetimo, Mili i Martina nedavno su za Grand otkrili kako je izgledala njihova saradnja, ali i kakve planove imaju kada je u pitanju njena karijera.

-Martina je apsolutni target i moj i muzičke produkcije Granda. Napisao sam joj više pesama tako da će u narednom periodu da se pojavljuju. Martina je od samog početka bila broj 1. U studiju je jako vredna. Pesme koja sam joj uradio su vrlo zahtevne zbog toga što su moderne i treba da se nađe jedan pravac u kome ona ulazi u svoj, originalni prazan prostor. Ona je zadovoljna, jeste malo plakala i kukala, ali čim se tako nešto pojavi u studiju znači da ima materijala. Čim emocije idu visoko gore, pa duboko dole, e to je materijal za rad!- rekao je Milić za Grand.

BONUS VIDEO: Mili i Martina skovali plan

NE PROPUSTITE I:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović