Login/Registracija

TRI NOĆI ZA PAMĆENJE Prija zatvorila Arenu sa knedlom u grlu: „Nikada nisam krila da sam ovde zbog tebe“ (VIDEO)

Retko kome sa estradne scene je pošlo za rukom da napuni tri beogradske Arene, tri najveće dvorane u Srbiji, ali Aleksandra Prijović je to uspela kao od šale.

Nakon tri uzastopne noći, nakon tri spektakla koji će obeležiti njenu karijeru, Prija se emotivnim rečima obratila hiljadama ljudi koji su došli da sa njom podele radost, sreću i uspeh.

-Hvala što ste verovali u mene i znate šta ste uradili da bih ja danas bila ovde. Hvala vam na tome. Znam da ste ponosni i jako sam srećna zbog toga. A posebno želim da pozdravim mog sina Akija. Ljubavi ne znam gde si ti sada, da li si otišao ili si zaspao ali da znaš da te mama voli najviše na svetu. I jako sam srećna iako si se plašio da dođeš večeras na binu zbog svih ovih vatri i dimova- rekla je Aleksandra pred sam kraj koncerta, a potom se obratila svom suprugu koji joj je već godinama najveća podrška u ostvarenju njenih snova,

-A Filipe tebi želim da kažem samo jednu stvar. Ovo je naša zajednička pobeda jer svi dobro znaju, ja to nikada nisam krila, da sam zbog tebe ovde. Hvala ti i svima još jednom hvala na podršci. Bilo mi je prelepo i nezaboravno!

IMG 20230930 WA0095

Naravno, Aleksandra se zagvalila i svojim saradnicima, prijateljima i porodici zbog kojih kako i sama kaže ne bi postigla ovoliki uspeh.

-Uspeli smo! Ovo je na neki način moj novi početak. Krenula je turneja i nastavlja se, ali ove tri noći nikada neću zaboraviti- zaključila je pevačica nakon čega se Arenom prelomio gromoglasan aplauz, a publika je sve vreme skandidala njeno ime.

IMG 20230930 WA0097

BONUS VIDEO: Saša Matić rasplakao Priju pred punom Arenom

POGLEDAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: J. Jović/A. Milinković