Login/Registracija

„Filipe, zbog tebe sam ovde“ Aleksandra Prijović pokorila ARENU, pogledajte sve detalje trećeg koncerta (VIDEO)

Tri uzastopna koncerta Aleksandre Prijović, koji su se održali tokom protekla tri dana, ostavili su nas bez daha, potvrdivši da je ne samo najveći koncertni izvođač na Balkanu i šire, već i umetnica koja se duboko povezuje sa svojom publikom.

Poput prethodne dve večeri, publika u prepunoj Areni i snoć je bila deo jedinstvenog putovanja kroz Aleksandrinu muzičku strast i emociju.

0A0A6017

Ona je demonstrirala svoj izuzetan talenat, ne samo moćnim glasom, već i emocijama koje je, čini se, nesebično dala svakom svom fanu koji je imao priliku da popularnu Priju vidi i sinoć, ali i prethodnih dana u najvećoj koncertnoj dvorani u zemlji.

0A0A6104

Koncerti kojima je Aleksandra započela svoju regionalnu turneju „Od istoka do zapada“ obeležili su hitovi poput „Dam dam dam“, „Legitimno“, „Zvuk tišine“, „Sabotiram“ i mnogi drugi koji su zapalili Arenu, ali i najsavremenija audio-video produkcija.   

0A0A6243

Aleksandra je tokom sve tri večeri imala goste iznenađenja, a sinoć je to bio jedan od najvećih pevača domaće folk scene – Saša Matić, sa kim je Aleksandra otpevla čuveni hit „Ko si ti“, kao i Dejan Kostić, sa kojim je snimila jedan od svojih poslednjih hitova „Ludnica“.

0A0A6288

Prija se emotivnim rečima obratila hiljadama ljudi koji su došli da sa njom podele radost, sreću i uspeh.

-Hvala što ste verovali u mene i znate šta ste uradili da bih ja danas bila ovde. Hvala vam na tome. Znam da ste ponosni i jako sam srećna zbog toga. A posebno želim da pozdravim mog sina Akija. Ljubavi ne znam gde si ti sada, da li si otišao ili si zaspao ali da znaš da te mama voli najviše na svetu. I jako sam srećna iako si se plašio da dođeš večeras na binu zbog svih ovih vatri i dimova- rekla je Aleksandra pred sam kraj koncerta, a potom se obratila svom suprugu koji joj je već godinama najveća podrška u ostvarenju njenih snova.

-Filipe, ovo je naša zajednička pobeda jer svi dobro znaju, ja to nikada nisam krila, da sam zbog tebe ovde gde jesam. Hvala ti i svima još jednom hvala na podršci. Bilo mi je prelepo i nezaboravno– istakla je pevačica.

0A0A6150

Nakon tri rasprodata koncerta u rekordnom roku bez gotovo ijedne reklame, Aleksandra je pokazala da je izvođač svetskog kalibra, a njene nastupe u narednom periodu željno iščekuju i fanovi širom regiona – do kraja godine predstoje joj dva rasprodata koncerta zagrebačkoj Areni, kao i nastupi u Tuzli i Sarajevu.

Sve detalje koncerta pogledajte u videu na početku teksta.

0A0A6325
0A0A6370
0A0A6202
0A0A6237

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: Grand