Da li je Lena Čolak u vezi sa Breninim sinom? „Možda nemam sreće“ (VIDEO)

Već mesecima se u medijima spekuliše da je Lena Čolak u vezi sa Viktorom Živojinovićem, sinom Lepe Brene, a sad je pevačica konačno progovorila o njihovom odnosu.

Ni ona, ni Viktor nikada javno nisu pričali o ovoj temi, zato je pevačica rešila da stavi tačku na sva nagađanja, pa je za Grand otkrila svoj emotivni status.

Lena Čolak dečko
Lena Čolak dečko

Lena Čolak o ljubavnom životu

-Nisam zaljubljena i žao mi je što nisam, ali kada pogledam sa druge strane, bolje mi je, ovako sam mirnija. Možda ja nemam sreće u ljubavi, a onda je bolje da radim ono gde imam sreće, a to je posao – rekla je ona za Grand.

Lena Čolak dečko
Lena Čolak dečko

Lena Čolak: „Nemam sreće u ljubavi“

Pevačica priznaje da su se ljubavni odnosi danas dosta promenili i da je sve postalo površno i prolazno.

-Danas se sve promenilo, mislim da je ljubav prevaziđena, a nije, to je nešto što je najbitnije. Onda ne vredi ulagati vreme i energiju u nešto što danas nije na ceni i nije na vrednosti. Ljudi su dosta površni danas, svi gledaju ako nešto ne valja, odmah ću da zamenim, da nađem drugog. Treba svi da se stopiramo i da razmislimo šta se sve dešava – zaključila je ona za Grand.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A.Milinković