„Ko je njegov kandidat, Saša Popović? Ceca se pojavila na snimanju „Zvezda Granda“, pa se dotakla Kebe: „Plašim se da ne izgori“ (VIDEO)

Pevačica Svetlnana Ceca Ražnatović danas se nakon poduže pauze od snimanja „Zvezda Granda“, pojavila u Grandovom studiju, sa kojeg je prethodnih dana izostala zbog prehlade, te ju je menjala Ivana Peters.

U beloj odevnoj kombinaciji, sa osmehom na licu i šljokičavim čizmama Ceca je ispozirala ekipi Granda i istakla da je spremna da se pridruži kolegama nakon pauze.

FILP0232

Ceca stigla na snimanje „Zvezde Granda“

FILP0217

Novinare je najviše zanimalo šta Ceca misli o Kebi koji će nekoliko emisija menjati Anu Bekutu, a ona je u svom stilu odgovorila.

-Neće to dugo da traje, ali što da ne….Ne znam kako se Keba snašao, nisam bila na snimanju, sad ću videti kako radi. Poznajem ga godinama, čovek od iskustva što se estrade tiče – kazala je Ceca.

FILP0220

Ceca potkačila Kebu: „Ko je njegov kandidat, Saša Popović?“

Kako je Keba pre nekoliko dana rekao da će njegov kandidat pobediti, pevačica je odmah reagovala na tu rečenicu.

-A ko je njegov kandidat? Saša Popović možda, plašim se da ne izgori. Imamo svi dobre kandidate – dodala je Ceca kroz osmeh.

FILP0223

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: F.Pavlović,
Autor: A.Milinković