„Oni su šampioni“ Keba otkrio koje članove žirija niko ne može da zameni (VIDEO)

Danas se nastavlja snimanje najpopularnijeg muzičkog šoua „Zvezde Granda“, a među prvima j eu Grandov studio stigao Dragan Kojić Keba.

Vidno raspoložen već po dolasku se našalio sa okupljenim pripadnicima sedme sile.

-A, šta vam kažem, lepi ste i divni ste! Lepo je vreme, sunce- rekao je Keba sa osmehom.

Keba Zvezde Granda
Keba Zvezde Granda
FILP0963

Nakon malo šale sa novinarima, Keba je otkrio da li je saglasan sa koleginicom Anom Bekutom kada su u pitanju stajlinzi takmičarki, budući da ih je pevačica mnogo puta kritikovala.

-Ne znam, u ovoj emisiji koja je emitovana sam rekao da nemam nameru da komentarišem stajling. Rekao sam svim takmičarima, bilo da je muško ili žensko, da su najvažniji srce i glas, a na trećem mestu je mozak- poručio je član žrija „Zvezda Granda“, a potom učesnicima takmičenja dao savet zlata vredan.

-Moj savet je da najmanje vode rauna o stajlingu, e tek kad dođu negde pred kraj, u finale, bar po mom mišljenju, treba tad da im se dodeli jedan stručni tim koji će da ih savetuje. Inače, ovako ako im budemo pričali svi o stajlingu onda im se odvlači pažnja. Mislim ja tako ramišljam- objasnio je Kojić.

Keba Zvezde Granda
Keba Zvezde Granda

Budući da Keba važi za jednog od najstilizovanijih pevača na estradi, pripadnici medija našalili su se sa njim da će na snimanju da zaseni Milija i Bosanca.

-Njih niko ne može da zaseni, oni su šampioni!- sa osmehom je poručio Keba.

Ceo intervju sa Kebom poslušajte u videu na početku teksta.

FILP0970
Keba Zvezde Granda

BONUS VIDEO: Ceca stigla na snimanje „Zvezda Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: F. Pavlović,
Autor: J. Jović/ A. Dačić