Keba napravio pometnju u „Zvezdama Granda“, Saša Popović otkrio da li će Ana Bekuta da se vrati (VIDEO)

Velike promene usledile su u prvoj emisiji „Zvezde Granda“. Osim nove voditeljke Ane Sević, u žiriju su privremeno zamenjene dve članice Svetlana Ceca Ražnatović i Ana Bekuta koje su odsutne iz opravdanih razloga.

Kreativni direktor „Granda“ Saša Popović na samom početku sinoćne emisije objasnio zbog čega je došlo od ovih promena i otkrio gledaocima sve detalje i dešavanja koja će uslediti u nastavku sezone.

Keba Zvezde Granda - Prva emisija bez Ane Bekute
Keba Zvezde Granda – Prva emisija bez Ane Bekute

Dragan Kojić Keba prvi put u „Zvezdama Granda“

-Ponovo smo se okupili i nastavljamo dalje, ali večeras imamo još dve promene što se tiče žirija. Moram da kažem da je Ceca jutros dobila veliku temperaturu i zaista nije mogla da dođe, nadamo se da ćemo je sledeće subote videti ovde – rekao je Saša i dodao:

-Ana Bekuta nažalost neće moći mesec dana da bude ovde sa nama zbog objektivnih razloga, da ne navodim sada o čemu se radi. Nju će zameniti isto jedan mladi kolega koji je upravo stupio na našu estradnu scenu.

Keba Zvezde Granda - Prva emisija bez Ane Bekute
Keba Zvezde Granda – Prva emisija bez Ane Bekute

Ana i Voja su se odmah našalili novim članom žirija uz opasku na Sašinu rečenicu da je Dragan Kojić Keba mlad pevač na početku karijere.

-Daćemo mu šansu, moramo polako da ga najavimo, možda ima tremu – dodali su voditelji kroz smeh.

Dragan Kojić Keba u žiriju „Zvezda Granda“

Keba Zvezde Granda - Prva emisija bez Ane Bekute
Keba Zvezde Granda – Prva emisija bez Ane Bekute

Keba je odmah pozdravio kolege iz žirija i publiku i izrazio je nadu da će u narednom periodu dobro sarađivati sa čuvenom osmorkom.

-Bilo je vremena, ne baš puno da upoznam kandidate. Dovoljno sam čuo i video da shvatim da su sa pravom stigli ovde gde jesu. U pravu je Sale kada kaže da sam mlad i da sam na početku karijere, stvarno se tako i osećam. Pozdravio bih moje kolege, svi se znamo, siguran sam da ćemo se lepo sarađivati na zadovoljstvo i uspeh onih kojima je to najpotrebnije, a to su naši mladi pevači – rekao je Keba, dok se Popović našalio ponovo sa njim:

-Samo da pitam da li si poneo ogledalo? Jesi Kebo na početku karijere, ali otpozadi.

Keba Zvezde Granda - Prva emisija bez Ane Bekute
Keba Zvezde Granda – Prva emisija bez Ane Bekute

Ivana Peters je sela u stolicu Svetlane Cece Ražnatović, dok je istakla da joj je drago što je i u ovoj ulozi jer već radi sa njenim kanidatima na probama.

-Bolje vas našla, pozdrav za sve. Radim u Cecinom timu, tu sam i znam sve – rekla je Ivana Peters.

Kako se Dragan Kojić Keba snašao u ulozi žirija „Zvezda Granda“, pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO – Dragan Kojić Keba menja Anu Bekutu u „Zvezdama Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković