Karleušina miljenica snimila novu pesmu: Kadrovi iz kade ostavili sve bez daha (VIDEO)

ivana dimkovski spot
youtube/grandprodukcija

Mladu i talentovanu pevačicu Ivanu Dimkovski publika je upoznala i zavolela pre nekoliko sezona u takmičenju „Zvezde Granda“.

Ona je svojim vokalnim sposobnostima i harizmom tada ouševljavala žiri iz kruga u krug, a bila je u timu Jelene Karleuše čija je postala miljenica.

Ivana od tada redovno nastupa i gradi svoju karijeru, a danas je publiku obradovala novom pesmom pod nazivom „Zavisna“.

Pre nekoliko dana kada je najavila novu numeru i pokazala samo nekoliko sekundi novog spota, fanovi su odmah bili saglasni da mlada pevačica ima hit u svojim rukama.

ivana dimkovski nova pesma

Iako je poznata po maestralnim izvođenjima balada, nova pesma ima malo brži ritam, a sve to prati visokobudžetni spot koji je sniman na nekoliko luksuznih lokacija.

-Ja sam zasisna, zavisna od tebe, i tako ne mogu ne mogu bez tebe. Od tebe ne bih se odvojila ni danima, ni noćima – glasi refren ove numere.

Svima su posebno za oko zapali kadrovi iz kade, a u novom spotu mlada pevačica je pored glasa pokazala i vitku figuru.

Ivana spot

Podsetimo, Ivana se pre nekoliko dana oglasila za Grand i tom prilikom se prisetila učešća u takmičenju, a sa publikom je podelila kakve uspomene nosi iz saradnje sa mentorkom Jelenom Karleušom i otkrila da li su i danas u kontaktu.

-Sa Jelenom se povremeno sretnem na snimanju neke emisije. Naravno, uvek se lepo pozdravimo i razmenimo par rečenica. Njena podrška mi znači kao i Đoletova. Znam da su oni uvek tu za nas, za svoje kandidate i to nam puno znači – rekla je Ivana za naš portal.

U nastavku teksta pogledajte novi spot i poslušajte pesmu „Zvisna“.

PROČITAJTE I:

Foto: youtube/grand,
Autor: A.Milinković