Login/Registracija

„Jako me kritikuju zbog toga“, Jelena Kostov priznala šta joj publika zamera, pa najavila veliku promenu

Pojavljivanjem u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, Jelena Kostov prekinula je medijsku pauzu koju je napravila sa opravdanim razlogom. Ostvarena majka, dvoje dece, iskoristila je vreme da se posveti najlepšoj životnoj ulozi i priznaje da je to najbolja odluka koju je mogla da donese.

Jako me ljudi kritikuju zato što me nema. Moja poslednja pesma je izdata pre tri godine i to jeste dug period, ali od sepretmbra planiram da se aktiviram. Još malo leto da uživamo, pa od septembra nastavljamo– otkrila je pevačica koja već sprema nove pesme za svoju publiku.

Danas uspešna pevačica, Jelena se prisetila svojih početaka u „Zvezdama Granda“, kada je iz Dimitrovgrada došla u Beograd da okuša sreću i priznaje da nije bilo lako.

Tada je bilo mnogo teže, sada su devojke mnogo zrelije i pametnije. sada znaju šta žele i ne žele. Tada bilo nam je ponuđeno to što moramo da prihvatimo, iako je vreme kako jeste nama je tada bilo lepše. Nas je samo 36 bilo i kada je došlo do top 12 svake nedelje smo bili na televiziji– kaže pevačica koja je među prvima uradila jedan estetski zahvat.

Među prvima sam uradila zube i svako ko ima mogućnosti za to treba da uradi– tvrdi ona.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić