Login/Registracija

„Imaju milione, a niko da izvadi ni 50 evra za pesmu“, Sandra Afrika žestoko potkačila fudbalere: „Štekare“

Nakon što je u medijima isplivala vest kako su Sandra Afrika i Vladimir Volkom obnovili romasu, pevačica je sada isprozivala fudbalere koji pokazuju lažan sjaj u javnosti koji nema veze sa realnošću.

Naime, ona je za jedne nemačke medije izjavila kako su fudbaleri velike štekare koji uopšte ne žive životom za koji se misli da žive.

Imaju kao milione neke, ovo-ono, veruj mi, kad dođeš da im pevaš, niko ne izvadi ni 50 evra da plati pesmu. Toliko o njihovim parama. Da ne pričam o tome da moraju da zovu tatu i mamu da pitaju za neke stvari, da li mogu da plate. Tako da, molim te, šalju avione i to, ko, bre, šalje avione rekla je besno Sandra za jednu nemačku televiziju, te dodala da su fudbaleri štekare i da od njih ne dobija velike bakšiše.

To su budalaštine, niko od njih ne šalje nikakav avion. Ne meni, nego, prosto, to je tako. Oni su, bre, štekare.

Podsećamo, Sandra i Volkov imali su burnu vezu kada su isplivale njene intimne slike za koje se sumnja da je upravo on pustio u etar, a zatim i njegove prevare koje su dospele u javnost, a sada su se prema pisanju medija pomirili.

 Nakon raskida s Volkovim, Sandra se potpuno povukla. Bila je u teškoj depresiji iz stana je izlazila samo kad je morala na nastupe ili televizijska gostovanja. Muvali su je mnogi, ali ona nije želela ni da pokuša s nekim drugim jer je čvrsto verovala da će joj se on, kad se istutnji s drugim ženama, vratiti – ispričao je izvor za Alo.

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.