Login/Registracija

Marija Šerifović prekinula intervju svoje takmičarke, Martina u neverici: „Šokirana sam“ (VIDEO)

Iz kruga u krug, od samog početka nove sezone „Zvezda Granda“ talentovana devoja iz tima Marije Šerifović, Martina Jozinović osvaja publiku neverovatnim talentom i vanserijskim glasom.

Osim toga velike zasluge za svoj dosadašnjih uspeh pripisuje mentorki Mariji Šerifović koja je tokom svakog nastupa lavovski bodri.

-Marija je stvarno kao stena! (smeh) Videla sam je krajičkom oka dok sam pevala iako nam stalno govori da ne gledamo u nju dok pevamo. Videla sam da je ustala, pevala i širila ruke- rekla je Martina, a potom se dotakla brojnih komenatara da upravo ona važi za jednog od favorita u „Zvezdama Granda“

-Mislim da to nekako može da bude mač sa dve oštrice zato što u jednu ruku bih mogla da se opustim, a u drugu ruku mi je to vetar u leđa- priznala je za Grand.

I dok je ekipa Grandove redakcije ćaskala sa Martinom, potpuno neočekivano Mara je uletela tokom intervjua s obzirom da je čula da je Jozinovićeva pominje.

-Šta, šta mentorka?!- dobacila je Mara, što je Martinu potpuno zbunilo.

-Ne znam sad sam zaboravila pitanje, sad sam šokirana- priznala je takmičarka što je Šerifovićevu nasmejalo te je zagrlila i pohvalila njen nastup.

Osim Marije, Jozinovićeva ima i veliku podršku svoje druge mentorke Jelene sa kojom vredno radi s obzirom da živi u Beču i nije uvek u mogućnosti da dođe u srpsku prestonicu.

-Uvek sam htela da naučim pravu tehniku pevanja jer ako se duže bavite pevanjem možete da pokvarite glas i glasne žice, zato sam se Jeleni i javila, a tada sam se prijavila i za „Zvezde Granda“. Krenule smo da vežbamo i za takmičenje. Jelena nije samo profesor, ona je postala i moj prijatelj- ponosno je istakla Martina, a potom uporedila Mariju i Jelenu.

-Jako su slične, karakterno su jako slične. Za neke stvari imaju isto mišljenje bez da znaju mišljenje jedna druge. Tako da mislim da je moj izbor mentora bio pravi. Taj karakter mi odgovara jer uvek treba neko da me pogura da bih dala sve od sebe.

Nakon Mare tokom intervjua se pridružila i druga mentorka Jelena ne krijući ponos nzbog Martininog uspeha, koji doživljava kao lični.

-Jako sam se obradovala kada me je zvala, naročito kada sam čula koliki talenat i potencijal ona ima. Nije teško raditi sa njom, ali mi je drago što Marija i ja damo uvek isti komentar. Mi je guramo, ali Martina je jedna fenomenalna, poslušna i elokventna osoba. Svesna je da ako želi rezultate da treba da sluša- poručila je druga mentorka .

Za razliku od Martine koja sa Jelenom vežba od prvog kruga, nedavno su se njenim časovima pridružili još neki učesnici „Zvezda Granda“, a šta je za njih imala da kaže saznajte u videu ispod:

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović/ A. Milinković