Login/Registracija

Darko Lazić ogolio dušu o borbi sa porocima: „Prošao sam pakao, nisam imao meru“

Od kada se pojavio na estradnoj sceni život Darka Lazića bio je izuzetno turbulentan, obeležen skandalima i situacijama o kojima se i danas priča.

Iako bi malo ko ima hrabrosti da otvoreno govori o problemu sa porocima, Lazić se nikada nije libio da prizna šta je sve radio. Ipak, konačno je uspeo da sve loše ostavi iza sebe i okrene novi list u svom životu.

– Ne ide da ja pričam o tome koliko sam se promenio, bolje je da to drugi kažu. Mogu samo da kažem da sebe više ne mogu da prepoznam. Poroci su bili sastavni deo mog života. Kad bih se odrekao svega, to ne bih više bio ja. Sad je sve to u normalnim granicama. Ne pušim više, ne drogiram se, ne kurvam se, samo ponekad nešto popijem – priznao je Lazić i dodao da mu se zgadilo da bude poročan jer se danas time ljudi hvale.

– Nekako mi se zgadilo da uzimam bilo šta, drogu i bilo šta tome slično jer su danas svi u tom fazonu. Što reče Aca Lukas, nekad je bilo zanimljivo drogirati se, a sad je izlizano. Nikad nisam krio da sam poročan. Kod mene je samo bio problem što nisam imao meru. Preterivao sam i onda me to umalo nije koštalo glave. Znaju svi da sam pod dejstvom alkohola seo za volan i slupao se. Mogao je da bude haos. Bio sam fini narkoman, sve sam hteo da probam i eto, na neki način sam platio cenu. Taj period života mi je kao pakao! Danas retko pričam o tom periodu kad se desila saobraćajka. Ne volim da se vraćam na to i samo kažem da smo živi i zdravi. Retko za šta se kajem, moj život je moja stvar.

Instagram/darkolazicofficial

Stravičan udes koji je imao pre pet godina, kada su mu se lekari borili za život pomogao je Laziću da promeni način života, ali i mnoga razmišljanja.

– Volim, u neku ruku, što mi se desilo ono s kolima. Video sam ko su mi pravi prijatelji na estradi. Pokazali su prava lica, ja im, uprkos svemu, želim sreću i da budu bar upola uspešni kao ja. Svi koji meni žele loše, dabogda im bilo samo najlepše! Nikome ne mislim zlo, ali na kraju se ispostavilo da su to sve sitne prodane duše. Čak su neki pokušavali da zavade mene i Đanija, ali nisu znali da je to nemoguće. Đanija samo čovek treba da razume na pravi način. On je veliki drug, poseban je i veliki je šaljivdžija. Gledam ga kao oca i mora da se zna da među nama nikako nema zle krvi – rekao je za Skandal.

Instagram/darkolazicofficial
Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović