Login/Registracija

Anastasija Ražnatović izgubila bebu: Oglasio se Nemanja Gudelj i zatražio od javnosti jednu stvar: „Ovo je bolan trenutak“

Nakon najlepših vesti da čekaju prinovu, Anastasija Ražnatović izgubila je bebu koju je čekala sa Nemanjom Gudeljom, a tužne vesti javno je objavio fudbaler koji je zamolio javnost da ispoštuju ovaj bolan trenutak u njihovim životima.

Iako je on neko ko gotovo nikada ne daje izjave o svom privatnom životu, smatrao je da je to jedini način da ostali ispoštuju njihovu želju da sami prebrode ovaj težak trenutak.

–  Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti– istakao je Gudelj.

Anastasija je svoj profil na Instagramu ugasila, pa se potpuno povukla iz javnosti, želeći da težak period provede sa Nemanjom i uz podršku najbližih. Njeno poslednje oglašavanje bilo je pre nekoliko dana, kada je slavila rođendan.

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.