Isak Šabanović ima veliki povod za slavlje: Pevač sve podelio sa pratiocima: „Najbogatiji sam na svetu“ (FOTO)

ISAK SABANOVIC ZGS SNIMANJE 14122023 FOTO MUNJAok 4

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Isak Šabanović sinoć je postao stric, tako da je imao veliki razlog za slavlje.

Naime, pevač je juče objavio fotografiju na Instagram profilu uz koju je podelio lepe vesti koje su izazvale mnoštvo pozitivnih reakcija.

-Postao sam stric i tvrdim najbogatiji sam na svetu – napisao je Isak.

image 6 4

Iako nije otkrio sve detalje, Šabanović je samo reč „Stric“ stavio u plavoj boji, tako da pretpostavljamo da se radi o dečaku.

ISAK SABANOVIC ZGS SNIMANJE 14122023 FOTO MUNJAok 7

Podsetimo, Isak se nedavno u razgovoru za Grand prisetio svog učešća u popularnom muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ te je ukratko podelio svoje utiske.

-Vrlo stresno. Ne znam, ja sam od tog stresa posedeo. Pod jedan, nisam jednostavno takmičarski tip, pod dva, puno treme kao i uvek – istakao je, a zatim bez razmišljanja priznao uz koju vrstu muzike se dogodi da zaplače, a zatim je naveo i par primera.

-Volim ja da naručujem narodnjake, da se dobro isplačem. Džej, Toma, Tozovac i tako dalje. Najviše me pogodi „Uspeo sam u životu“, „Živote ženo bez morala“, „Dotakao sam dno života“. Iako nisam dotakao dno života, u tom trenutku, taj sam -ispričao je iskreno.

ISAK SABANOVIC NNK SNIMANJE 07122023 FOTO MUNJA 17 ok

BONUS VIDEO: Isak Šabanović o „Zvezdama Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović/ Instagram / isakciksy,
Autor: K.Marković