„Imam tu privilegiju da ga znam“ Posle „Zvezda Granda“ Isak Šabanović ponosan na druženje sa ovom poznatom facom: „On je kralj“ (VIDEO)

Popularnog pevača Isaka Šabanovića ekipa našeg portala uhvatila je dok ispija prvu jutarnju kafu u jednom od prestižnih restorana na Beogradu na vodi, te smo iskoristili priliku da malo popričamo sa njim.

-Evo jutarnju kafu pijem. Ja sam odavno objasnio da prvo sam popijem kafu. Bio sam nešto u prolazu i onda sam svratio da jedem i pijem, kad ono eto vas – raspoloženo je rekao pevač.

IMG 6347 1
Isak Šabanović ponosan na druženje sa ovom poznatom facom

Isak je za Grand otkrio svoje planove za budućnost zbog kojih će fanovi biti oduševljeni, a još uzbudljivije je to što mu pesmu priprema jedan od najboljih kompozitora.

Izašao sam upravo iz studija, Mare Milošević mi sprema pesmu. To je sad u nekom miksu i sad se radi spot i ako Bog da, eto nam hita. Ne znam tačno kada, Mare se tu najviše pita, tako da neću više da ja mešam svoje prste – rekao je on.

IMG 6341 1
Isak Šabanović ponosan na druženje sa ovom poznatom facom

U potezu koji je iznenadio mnoge, Isak Šabanović nedavno je odlučio da promeni svoju frizuru nakon tri godine, a sada je za Grand otkrio razloge za ovu drastičnu transformaciju.

-Posle tri godine, lakše se pere i brže se suši. Mislio sam da sam je isčupao, ali nisam, ostalo je super. Ja sam zadovoljan, hteo sam to da uradim. Nije bilo ono hoću – neću, jeste da mi je trebalo vremena u smislu kad ću i šta ću, malo mi je bilo i žao iskreno posle tri godine. Navikli ste svi na tu frizuru, ali moji stari koji me znaju, znaju me ovakvog. Tako da ne znam, opet će mene da pukne da opet pustim kosu. Eto, kosa je tu da raste i da se krati Bogu hvala – rekao je on.

image 4 4
Isak Šabanović ponosan na druženje sa ovom poznatom facom

Nedavno se našao u žiriju emisijeNikad nije kasno“ kod Žike Jakšića, te je otkrio ne samo kako je biti deo žirija, već i kakav je Žika privatno.

-Meni je super bilo tamo. Naravno, bio sam pod tremom uvek, ali zato što ja ne volim da pričam ko kako peva, pogotovo starijim ljudima od mene. Ali već mi je bio drugi put da sam žiri i onda sam se malo opustio. A što se Žike tiče, to je jedan kralj, pogotovo privatno. Ne mogu sad da kažem da se stalno družim s njim, ali kad imam tu privilegiju, kao sad na primer na njegovom rođendanu – ispričao je, zatim dodao kako se proveo na rođendanu kod Žike Jakšića:

-Bilo je super, meni top. Ja sam skoro tri godine u Beogradu i tri godine sam na njegovom rođendanu, tako da ja to pratim tradicionalno. Uvek mi je puna duša, kada me svake godine pozove ponovo.

Isak Šabanović ponosan na druženje sa ovom poznatom facom

image 4 5
Isak Šabanović ponosan na druženje sa ovom poznatom facom

Isak se prisetio svog učešća u popularnom muzičkom takmičenju „Zvezde Granda„, te je ukratko podelio svoje utiske.

-Vrlo stresno. Ne znam, ja sam od tog stresa posedeo. Pod jedan, nisam jednostavno takmičarski tip, pod dva, puno treme kao i uvek – istakao je.

Šabanović je bez razmišljanja priznao uz koju vrstu muzike se dogodi da zaplače, a zatim je naveo i par primera.

-Volim ja da naručujem narodnjake, da se dobro isplačem. Džej, Toma, Tozovac i tako dalje. Najviše me pogodi „Uspeo sam u životu“, „Živote ženo bez morala“, „Dotakao sam dno života“. Iako nisam dotakao dno života, u tom trenutku, taj sam – ispričao je iskreno.

image 4 6
Isak Šabanović ponosan na druženje sa ovom poznatom facom

Na kraju razgovora, Isak je otkrio da planira provesti ostatak ovog sunčanog dana u uživanju i relaksaciji.

-Uživajući, veruj mi. Možda nešto pokupujem, kupio sam već nešto. Verovala ili ne, ploče sam kupio za gramofon. Tako da iskoristim ovo malo sunca, družim se malo sam sa sobom, posle ide društvo – ispričao je pevač.

BONUS VIDEO: Isak Šabanović peva narodnjake

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: K.Marković,
Autor: K. Marković