Isaku Šabanoviću promenili ime, prijatelji ga odmah pozvali: „Brate, drogiraš li se?“

isak šabanović sajber napad

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Isak Šabanović nedavno je postao žrtva sajber napada, a osim hakovane email adrese koju je uz dosta muke uspeo da povrati, našao se i na meti velike prevare na društvenim mrežama zbog čega je umalo upao u ozbiljne probleme.

-Prvo su pokušali da mi „maknu“ Instagram. Promenili smo šifru i zaštitili ga maksimalno. Potom su rekli da se zovem Saša na Fejsbuku, pa sam onda bio i neki drugi Isak – ispričao je Šabanović za Grand i otkrio šta mu je ipak prouzrokovalo najviše problema.

isak šabanović sajber napad

-Pisali su mojim prijateljima putem Instagrama. Slali su im poruke u fazonu kako im se izvinjavam, da navodno nisam imao vremena za neka viđanja i javaljanja – rekao je pevač koji je za ovaj vid prevare saznao slučajno kada ga je telefonom pozvalo nekoliko prijatelja.

-Pozvali su me prijatelji i postavili mi vrlo konkretna pitanja. „Brate šta ti je, drogiraš li se?“, pitali su me – opisao je za Grand vrlo zabrinuto pevač.

isak šabanović sajber napad

On ipak nije jedini od javnih ličnosti koji je postao meta napada sajber kriminalaca koji su preuzimali postojeće profile ili kreirali nove sa istim imenom i prezimenom.

Slične neprijatnosti imale su i mnogi drugi učesnici takmičenja „Zvezde Granda“, ali i rok muzičari poput Đorđa Davida, kome se ova vrsta napada nedavno po drugi put dogodila.

-Video sam da slično rade i Đorđu Davidu. Bukvalno sabotiraju rokenrol. To je poenta – siguran je Isak.

Isak Sabanovic o Deda Mrazu 6

BONUS VIDEO: Isak Šabanović – Snimanje spota za pesmu „Da je sreće“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić